Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška je jedna od 10 škola partnera u projektu pod nazivom Regionalni centar kompetentnosti „ Slavonika 5.1“ čiji je nositelj Tehnička škola Slavonski Brod.

Cilj projekta je stvoriti privlačan, inovativan i tehnološki napredan sustav obrazovanja i osposobljavanja temeljenog na radu.

U sklopu navedenog projekta, u periodu od 23.- 25. ožujka, ravnateljica Industrijsko- obrtničke škole Mirela Brlić- Trnka i nastavnica praktične nastave Dragica Kekez, posjetile su sajam „London Bett Show“, jednu od najvećih i najpoznatijih svjetskih manifestacija kada su u pitanju inovacije u poučavanju.

Na sajmu je prikazano kako škole mogu iskoristiti ovu rastuću industriju da angažiraju učenike, podupiru ciljeve poučavanja i učenja te identificiraju buduće vještine.

 

fbt

Komentari
Prethodni članakKUD Matija Antun  Relković iz Davora i Eko etno Salaš Savus natječu se za nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske  
Sljedeći članakPsihologinja Koraljka Hausnet Lasović: U svemu ovome što nam se događa „dozirajte” informacije i ulažite u sebe