U „moru” negativnih vijesti s kojima se svakodnevno susrećemo, lijepo je vidjeti i napisati nešto pozitivno. Članovi Udruge umirovljenika Nova Gradiška nizom aktivnosti koje realiziraju i pozitivom kojom, jednostavno, zrače, pravi su primjer da godine ne poznaju granice i da se s malo dobro volje puno toga može.

Realiziraju brojne projekte, druže se, idu na folklor, pjevanje, sportske sekcije, radionice, fitness…

Krenuli su i s novim ciklusom radionica suvremenog plesa „Zlatni ples” koje se održavaju u suradnji s Pučkom otvorenim učilištem Matija Antun Relković.

Naravno, tu su i putovanja. I ove su godine nastavili tradiciju, pa su u veljači boravili u Toplicama „Vrućica”u Banji Vrućici.

Uz terapije slavili su rođendane, organizirali maskenbal, šetali, uživali. Puni lijepih utisaka vratili su se sretni i zadovoljni. No, tu nije kraj njihovim putovanjima i druženjima Nedavno su veselo proslavili Međunarodni dan žena, a u četvrtak su bili na zajedničkom kupanju u Daruvarskim toplicama. Kako im je bilo, slike najbolje govore! Mi im samo možemo poželjeti puno zdravlja i još puno veselih druženja!

 

Komentari
Prethodni članakBravo za mlade glazbenice: Lucija Prpić i Ema Posavčević plasirale se na državno natjecanje
Sljedeći članakNasilje prestaje ovdje: Zanimljive poruke učenika novogradiške Industrijsko obrtničke škole