Doba koronavirusa zatvorilo nas je u naše domove, obrazovne ustanove u Hrvatskoj ne rade, učenici uče od kuće, svi smo zatvoreni u svoje misli i nadanja, ali sve to kod brojnih nije zaustavilo kreativne procese.

U ovim teškim vremenima pandemije koronavirusa preporučuje se boravak u zatvorenom prostoru, ako ne u samostanskoj izolaciji, onda svakako u socijalnoj distanciranosti.

Puno je toga zabranjeno, puno toga jest i nije preporučeno, ali koliko smo pratili, a pratili smo, ni jedna mjera nije obuhvatila preporuke što i kako slušati.

A kako se govorilo u vrijeme prve vladavine gramofonskih ploča: ‘Ono si što slušaš’, odlučili smo popuniti i tu rupu u mjerama Kriznog stožera.

Zaronili smo u more nosača zvuka i spotova i pronašli baš ovo!

Za dobar dan donosimo vam pjesmu naših novogradiških gimnazijalaca, članova Pjevačkog zbora Gimnazije Nova Gradiška. Poručuju „Život nije siv” i, kako ističu, tako, zaista i misle!

Svesrdnu podršku u nastajanju spota pružili su im profesorica Glazbene kulture Danijela Šmuljić Matošević i ravnateljica Gimnazije Ljiljana Ptačnik.

Poslušajte kako su popularnu pjesmu Mie Dimšić „Život nije siv” obradili naši gimnazijalci!

 

Komentari
Prethodni članakSinoć gorjela dvorana Matičević centra u Slavonskom Brodu
Sljedeći članakČetvrti dan bez novooboljelih od koronavirusa na području Brodsko posavske županije