Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška u povodu Dana grada i blagdana Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije prigoda je za odavanje priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama za njihov doprinos razvoju grada. Među dobitnicima priznanja ove se godine našao dugogodišnji obrtnik Vlado Perčinlić iz Nove Gradiške.

Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodijelio mu je javno priznanje Medalju grada, za izniman doprinos u poticanju razvoja obrtništva i promidžbe uslužne djelatnosti.

Vlado Perčinlić vlasnik je Obrta „Autoservis” kojega uspješno vodi od 1994. godine. Trenutno upošljava tri djelatnika što je u današnjim uvjetima privređivanja i vremenu odljeva radne snage, za svaku pohvalu. Kroz godine rada, pružanjem visoko kvalitetne usluge, obrt se i dalje razvija te dobiva sve veće povjerenje klijenata. Intenzivno radi na unapređenju poslovanja te uvođenju novih tehnologija u automehaničarsku djelatnost. Značajan doprinos dao je unapređenju obrtničkog strukovnog obrazovanja kroz poduku naučnika, a dosada je u njegovoj radionici nova znanja steklo dvadeset mladih automehaničara. Ovaj uspješan obrtnik, ugledan i uspješan poslovni čovjek svojim je radom puno učinio za boljitak obrtništva i promidžbe uslužne djelatnosti, stoga je i predložen za ovo vrijedno gradsko priznanje.

Komentari
Prethodni članakJoš malo uživajte u duhu božićnih blagdana: U Cerniku sutra božićni koncert i renomirana glazbena tamburaška imena
Sljedeći članakPutopisno predavanje Kavkaz 2018. u Općini Staro Petrovo Selo