Svu širinu slavonske duše, gostoljubivosti i dobre fešte ovoga vikenda pokazat će žitelji mjesta Davor, na 14. po redu manifestaciji “Ribarske večeri”.

Organizatori, Kulturno umjetničko društvo “Matija Antun Relković” i Općina Davor i ovoga su se puta pobrinuli da ovoga petka i subote iz Davora nitko ne ode “prazna želudca” i lošeg raspoloženja. U prekrasnom ugođaju parka i šetnice uz naše slavonsko more, rijeku Savu, uz zvuke tambura i ukusan zalogaj, za dobro raspoloženje gostiju pobrinut će se tamburaški sastavi “Gazde”, “Satir” i “Lengeri” iz Davora, “pojačani” pjevačima iz Podcrkavlja i snašama iz Klakara. Sve ono što rade i proizvode prikazat će i brojne udruge i poljoprivredna gospodarstva širom slavonske ravnice.

– Dobra fešta je zajamčena, a trenutno nas sedamdesetak pripremamo i čistimo ribu kako bi je ponudili našim gostima. Na meniju će se naći najbolja jela od slatkovodnih riba pripremljenih na tradionalan, davorski način. Šaran na ražnju, fiš paprikaš, domaće pite i kolači te dobra zabava, naša su ponuda, stoga pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže – ističe Zvonko Dević, predsjednik Kulturno umjetničkog društva “Matija Antun Relković”.

Autor: Sanja Bukvić

Komentari
Prethodni članakNa području općine Cernik voda ne odgovara Pravilniku
Sljedeći članakNagradna igra Porezne uprave