Hrvatska demokratska zajednica nije odgovorna za neodržavanje sjednice Gradskog vijeća.

Hrvatska demokratska zajednica ( kao niti Hrvatska seljačka stranka i Hrvatska stranka prava Ante Starčević) nisu pozvani na razgovor i dogovor u svezi  15.sjednice Gradskog vijeća grada Nova Gradiška, dnevnog reda i točaka dnevnog reda sazvane za 9.srpnja 2015.

Na sjednici se trebalo raspravjlati i  o razrješenju dosadašnjih članova radnih tijela Gradskog vijeća grada Nova Gradiška, članova Upravih vijeća u gradskim ustanovama, članova Nadzornih odbora tvrtki u vlasništvu grada, imanovanju novih, s tim da za članove HDZ, HSS i HSP Ante Starčević nema mjesta.
To sve ne odgovara rezultatima lokalnih izbora 2013.  niti odnosu u Gradskom vijeću, te omalovažava postignute rezultate.
Naši građani su dali svoj glas i žele da ih mi tako i predstavljamo,a ne da ih se obmanjuje na ovakav način.

Početku 15. Sjednice Gradskog vijeća odazvalo se samo 7 članova HDSSB i SDP ( od ukupno 10 ) i nisu imali kvorum.

Potpuno su pogrešne  i lažne izjave kako sjednica nije održana jer nije bilo kvoruma radi Hrvatske demokratske zajednice.

Naši predstavnici u Gradskom vijeću su bili zauzeti svojim neodgodivim i prije dogovorenim službenim i privatnim obavezama, jer su za sjednicu saznali tek dobivanjem poziva i materijala za sjednicu.

Svu odogovornost i krivicu za neodržavanje 15. Sjednice Gradskog vijeća snosi predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić, HDSSB i SDP, svojim neodgovornim i bahatim ponašanjem.
Pokušaj uvođenja „dvostruke vlasti“ i blokranja rada izvršne i gradske vlasti donosi štetu gradu Nova Gradiška i njenim građanima.
Očito je da su HDSSB i SDP ovim svojim potezima, politikanstvom, služeći se skupljanju jeftinih političkih bodova uključili u predizbornu kampanju.
Već smo imali priliku vidjeti i osjetiti rezultata njihove suradnje u prošlom mandatu i kakve su ostale posljedice za grad i građane koje osjećamo još i sada.

Naši građani jako dobro znaju tko se bori za njih, a tko radi u svoju korist.

Hrvatska demokratska zajednica nikada nije i neće pristati na nikakve prijetnje i ucjene.

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA IMA ODGOVORNOST PREMA SVOJIM BIRAČIMA, SIMPATIZERIMA I SVIM GRAĐANIMA NOVE GRADIŠKE I NEĆE IH IZNEVJERITI.
PROVODIĆEMO DOSLJEDNO, POŠTENO, STRUČNO, SAVJESNO I ODGOVORNO POLITIČKO DJELOVANJE I UPRAVLJANJE GRADOM NA DOBROBIT SVIH NAS.

 Gradski odbor Hrvatska demokratska zajednica Nova Gradiška

Predsjednik  Dražen Oršulić, dr.med.

Autor: HDZ Nova Gradiška

 

Komentari
Prethodni članakOsmi memorijalni kup “Željko Brkanac
Sljedeći članakZavršeno 14. “Ljeto u knjižnici”