Nastavljaju se radovi na izgradnji jednog od kapitalnih objekata, izgradnji magistralnog cjevovoda u Novoj Gradiški. Riječ je o magistralnom cjevovodu od precrpne stanice u Ljupini do Prkosa.

Vrijednost radova je 5,1 milijun kuna, od čega Hrvatske vode osiguravaju 90 posto, a grad Nova Gradiška 10 posto sredstava.Radove izvodi novogradiška tvrtka “Vodoprivreda”, a ovim bi se radovima konačno trebalo cjelivoti riješiti pitanje opskrbe grada pitkom vodom.

Zbog navedenih radova, podsjećamo naše sugrađane da je do 15. srpnja zatvoren za promet dio ceste u Benkovićevoj ulici u Novoj Gradiški od raskrižja s Ulicom bana Josipa Jelačića do raskrižja u Gundulićevoj ulici. Obilazni su pravci mogući ulicama bana Josipa Jelačića, Antuna Mihanovića, Štrosmajerovom, Gundulićevom, Relkovićevom i Ulicom kralja Petra Svačića.

No, kako su nam danas istaknuli djelatnici koji rade na radovima, moguće je da s radovima u Benkovićevoj ulici budu gotovi do srijede, 8. srpnja. Slijede potom radovi na raskrižju kod središnje Ulice slavonskih graničara, a potom se nastavljaju u Haulikovoj ulici.

Autor: Sanja Bukvić

Komentari
Prethodni članakVrtna zabava u Cerniku
Sljedeći članakPožar u Rešetarima, pazite na spaljivanje korova!