Predsjednik Uprave Atlantic Grupe d.d. Emil Tedeschi gostovao je u emisiji Otvoreno na HRT-u 12. studenoga 2014. gdje je u više navrata pohvalio Novu Gradišku kao izvrsno mjesto za ulaganje te izrazio zadovoljstvo s podrškom lokalnih vlasti prilikom provedbe projekta izgradnje tvornice za proizvodnju energetskih pločica u Industrijskom parku Nova Gradiška.

Atlantic grupa je već zaposlila 50 djelatnika od kojih su neki započeli s radom i nalaze se na obuci. Kada se uhoda proizvodnja u tvornici energetskih pločica posao će dobiti 150 do 160 radnika. O ulaganju u novu tvornicu u Novoj Gradiški i izrazitoj spremnosti gradskih vlasti da pomognu u dobivanju svih potrebnih dokumenata za realizaciju ovog iznimno vrijednog projekta sinoć se u HTV-ovoj emisiji “Otvoreno” izrazito pohvalno izrazio Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atltantic grupe.

Više o svemu pogledajte u skraćenoj verziji emisije Otvoreno na You tube kanalu Industrijskog parka Nova Gradiška, a cijelu emisiju možete pogledati na slijedećem linku.

Autor: ipng.hr/radiong.hr

Komentari
Prethodni članakU tijeku radovi na izgradnji magistralnog cjevovoda
Sljedeći članakKK “Nova Gradiška” nastavlja s pobjedama!