Prva hrvatska trgovina BauWelt otvorena je danas u Slavonskom Brodu u sklopu trgovačkog centra Supernova u Osječkoj ulici 284. Na velikom otvorenju centra brojnim posjetiteljima su se obratili direktor BauWelta Tomislav Leko, gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara te direktor trgovačkog centra Supernova Paul Merdzo.

Tim je povodom Tomislav Leko izjavio: „BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu trgovina s konceptom „uradi sam“. Također, novost predstavljamo i zbog činjenice da smo jedini centar za gradnju i dom smješten unutar trgovačkog centra kako bi postali poželjno mjesto kupnje za cijelu obitelj. Naš je asortiman namijenjen malim i velikim majstorima te vjerujemo da će u ponudi više od 30.000 proizvoda na gotovo 6.000 metara kvadratnih svatko pronaći nešto za sebe kako bi izgradio dom po svom.“

Gradonačelnik Mirko Duspara pozdravio je dolazak BauWelta u Slavonski Brod te istaknuo kako je vrijedna svaka poduzetnička inicijativa koja sa sobom nosi nova zapošljavanja i nove projekte.

Svečano otvorenje centra imalo je i humanitarni karakter te je Tomislav Leko u ime BauWelta uručio donaciju od 20.000 kuna centru za rehabilitaciju i odgoj djece „Zlatni cekin“ iz Slavonskog Broda.

“Ponosan sam što je upravo u Slavonskom Brod otvoren prvi BauWelt, nivo asortmana i usluga će biti jednake kvalitete na kakvu su dosadašnji kupci i naviknuli. Svjesni  smo u kakvoj se situaciji trenutno nalazi hrvatsko tržište i to je jedan od razloga zašto smo i cijene prilagodili upravo platežnoj moći domaćeg kupca. U trgovini se mogu vidjeti i poznata lica trgovaca i upravo smo ponosi i na tu činjenicu da su svoja radna mjesta ljudi uspjeli zadržali. Također, što se tiče samog asortimana proizvoda, naglasak ćemo uvijek dati na domaće proizvođače i po tome ćemo biti prepoznatljivi”,  rekao je danas nakon službenog otvorenja direktor BauWelta Tomislav Leko.

Tomislav Leko

“Došli smo vidjeti kakva je ponuda i po viđenom, zadovoljni smo. Osobno sam majstor u svojoj kući i zakrpam koju rupu, popravim, izbušim i rijetko kada zovem majstore za bilo što. za nekoga kao što sam ja ovakav centar je odlična stvar jer mnogi kupci kao i ja vole biti sami svoji majstori. Svake pohvale za izgled samog centra, a koliko vidim i cijene su prihvatljive. Već danas ću iskoristiti priliku i kupiti za početak par sitnica”, kaže jedan od kupaca. 

Autor: Pragma komunikacije/radiong.hr

 

Komentari
Prethodni članakProslavili nebeskog zaštitnika
Sljedeći članak21. susret malih pjesnika Slavonije i Baranje (photo)