Novogradiške rekreativke 8. 4. 2017. organizirale su drugi turnir “Žena, majka, odbojkašica” na kojem je sudjelovalo 6 odbojkaških ekipa. Turnir je održan u dvorani OŠ “Matija Gubec” Cernik.

Natjecale su se ekipe Slavonskog Broda, Velike (OK “Papuk”), Vukovara, Osijeka, Zagreba i Nove Gradiške. U skupini A igrale su ekipe Velike, Vukovara i Nove Gradiške, dok su u skupini B igrale ekipe Slavonskog Broda, Osijeka i Zagreba. Nakon razigravanja po skupinama za 5. mjesto igrale su ekipe Zagreba i Nove Gradiške, za 3. mjesto igrale su ekipe Velike i Slavonskog Broda, dok su u finalu igrali Osijek i Vukovar. Utakmice su sudili Krešimir Kušenić i Karlo Katarina.

Nakon odigranog turnira ukupni poredak bio je ovakav:

1. Vukovar

2. Osijek

3. Velika (OK “Papuk”)

4. Slavonski Brod

5. Nova Gradiška

6. Zagreb

Odbojkašice je na zatvaranju turnira pozdravio gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić te odbojkašicama uručio diplome, medalje i zahvalnice. Na turniru se mogla vidjeti dobra odbojka i odlična atmosfera među ekipama koje već godinama organiziraju ovakve turnire koji su prilika za zajedničko druženje i odbojkašku igru. Ekipa novogradiških odbojkašica od srca zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji ovoga turnira koji će se, nadaju se naše rekreativke, nastaviti i sljedećih godina.

Za ekipu Nove Gradiške igrale su Mirela Tomić, Branka Kušenić, Ivana Olić, Majda Marković, Željka Pugelnik, Iva Pereglin, Katarina Popadić i Ivanka Augustin.

Čestitamo odbojkašicama na dobroj organizaciji i provedbi turnira te im želimo mnogo uspjeha na sljedećim turnirima!

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakŠtivica – Komarnica: Uređuju za Uskrs / Foto
Sljedeći članakVelika uskršnja jaja ukrašavat će vrt zgrade Gradske uprave