U subotu 19.11.2011. godine u Subotici održan je Europski kup u plesu. Sudjelovalo je 380 natjecatelja iz ukupno 7 zemalja. Rumunjske, Mađarske , Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Na tom natjecanju našu državu  Hrvatsku dostojno kao i uvijek predstavili su i članovi plesnog studia Marine Mihelćić. Plesni studio natjecao se u više plesnih kategorija , sa ukupno 59 natjecatelja iz Požege, Nove Gradiške , Pakraca , Lipika, Brestovca i Kaptola.Podjeljeni u kategorije mini, djeca, juniori i seniori u 17 plesnih kategorija u kojima su se natjecali svojim nastupom osvojili su odličja. Tako da sa ponosom možemo reći da su više nego dobro zastupali našu državu Hrvatsku.Ime našega grada i države s ponosom su branili : Hana Kulaš solo nastupom i srebrenoj medalji, Valentina Ivanišević solo – brončana medalja, hip hop „Sky“ mlađi zlatna medalja, Antonija Grozdanović solo- zlatnam., duo-zlantna m., hip hop „Sky“-zlatna medalja, Filipa Miloš  duo- zlatnam. , hip hop „Sky“- zlatna medalja, Matej Houdek i Maja Lukić duo- srebrena medalj i Hip-hop „Sky“  zlatna medalja, Hip hop skupina mlađi“ SkY“ – zlatna medalja

Hip HOP skupina „ Sky“ – zlatna medalja

Sve čestitke i hvale našim mladim sugrađanima na osvojenim odličjima na ovome prestižnome natjecanu EVROPSKOG KUPA. Bravo !!

Treba sa isto toliko ponosa i hvale spomenuti i ostale članove  plesnog studia Marine Mihelčić  iz nama susjednih gradova pa krenimo redom :

GRAD POŽEGA:

Hana Ledić zlatna medalja u solo mini kategoriji

Tena Korov  zlatna m, solo djeca

Hana ledić, Tena Korov i Antonela Darla – trio zlatna medalja

Sanja Janoš i Martina Marcelo – Zlatna medalja u modernom balaetu

  Sanja Janeš i Marta Bartolović  duo-zlatna medalja

Skupina „FLY“ zlatna medalju u open formaciji

Open seniori srebrena medalja

BRESTOVAC:

Hip Hop- „Boa“ – Brestovac I Požega  – juniori srebrena medalja

Open juniori iz Brestovca – srebrena medalja

Hip Hop  mini skupina „ BOA“ srebrena medalja

PAKRAC:

Paula C. I Doris duo – zlatna medalja

KAPTOL:

                              Mažuretkinje zlatna medalja

Što drugo reći osim podatak da od ukupno 59 natjecatelja iz Studia Marine Mihelčić koji su našoj državi sa Evropskog kupa darovali oko 80 medalja i 4 prekrasna peghara Svima čestitamo na trudu i vrijednom trniranju  . Veliko hvala gđi. Marini Mihelčić  i svim trenerima, Nataši Ledić i Maji Lukić  što su prepoznali i omogućili djeci i mladima iz našeg malog grada da u njenom studiu započnu svoje prve plesne korake iz kojih su trudom , treningom i sa puno odricanja svih osvojenene i ove medalje još jedne u nizu već dosada osvojenih regionalnih, državnih, evropskih pa  i svijetskih medalja i pehara.

Autor: Moca/photo: ngbuntovnici.hr

 

Komentari
Prethodni članakProjekt “Sigurno na internet”
Sljedeći članakHDZ – najbolji kad je najteže