[pro_ad_display_adzone id=”6355″ background=”1″]

Nakon što je početkom godine tvrtka “Entazis” d.o.o. kupila Hotel “Slaven”, kao što je i najavljeno, privela je kraju prvu fazu uređenja ovog bivšeg hotelskog kompleksa.

– Planiramo ga u potpunosti obnoviti i izgraditi niz popratnih sadržaja, a tu su i nova zapošljavanja – istaknu je tada Grgić. Rečeno – učinjeno.

U prvoj je fazi uređen caffe bar, terasa, nekoliko energetskih i pomoćnih građevina.

– Početak rada ugostiteljskog objekta biti će sljedećeg tjedna, dok se u potpunosti udovolje zakonski uvjeti i ishode potrebne suglasnosti – dodaje vlasnik tvrtke „Entazis“ d.o.o. Vinko Grgić, novogradiški arhitekt, gradski vijećnik i predsjednik Gradske organizacije SDP-a.

Druga faza obnove ovoga nekoć, predvodnika novogradiškog hotelijerstva, uslijedit će u siječnju sljedeće godine, kada će se adaptirati i glavna zgrada Hotela “Slaven”.

Podsjetimo, u svojim “najboljim” danima tvrka “Vinogorje”, koja je bila vlasnik hotela, upošljavala je 203 zaposlenika, da bi na kraju došla do neslavne brojke od svega četiri, koji su na kraju i sami ostali bez posla. Privatizacijom i neslavnim pretvorbama Hotel “Slaven” je bio izložen propadanju i devastaciji, stoga je za očekivati da će ovaj primjer investiranja ipak “pokrenuti stvari s mrtve točke” i pridonijeti toliko željenom zapošljavanju i razvoju ovoga kraja, a uređenjem ovog objekta, još jednom su djelatnici tvrtke Entazis d.o.o. na svom primjeru pokazali i dokazali kako su odradili odličan posao arhitenktonskog planiranja i uređenja.

no images were found

Komentari
Prethodni članakPoziv za nezaposlene mlade osobe i žene
Sljedeći članakIzložba godišnjaka i ostalih izdanja ogranka Matice hrvatske