Dana 23. i 24. ožujka 2019. na kuglani u Pakracu odigrano je 6. kolo Međužupanijskog natjecanja mladih u sezoni 2018./2019., na kojem je sudjelovalo ukupno 38 igračica i igrača u kategorijama U 11 – U 14 godina, te U 18 godina.

Ženski Kuglački klub “Obrtnik” iz Nove Gradiške, uspješno su predstavile već standardne četiri igračice koje su postigle sljedeće rezultate: u kategoriji U 11 – U 14, Dora Mahovac, ukupno je srušila 341 čunjeva, Noa Šapić 393 čunjeva, te Ana Meglajec 496 čunjeva, a u kategoriji U 18, Lora Andrašević srušila je 451 čunjeva.

I na ovome turniru, igračica Ana Meglajec postigla je odličan rezultat koji je znatno odskakao u odnosu na rezultate koje su postigle njezine suigračice u istoj kategoriji pokazavši time kontinuitet igre vezan za dosad ostvarene rezultate na ranijim turnirima. Sa ukupno srušenih 496 čunjeva ponovno je bila najbolja igračica turnira u kategoriji U 14 godina, te je zasluženo nagrađena zlatnom medaljom.

U kategoriji U 18 godina, također je vrlo dobro odigrala igračica Lora Andrašević koja je sa srušena 451 čunja, zauzela treće mjesto i osvojila brončanu medalju.

Igračice Kuglačkog kluba “Obrtnik” Nova Gradiška, ekipno se trenutno nalaze na 4. mjestu tablice, a slijedi im odigravanje još četiri turnira. Prvi sljedeći turnir mlade igračice Kluba, odigrat će se sljedeći mjesec na kuglani u Požegi.
Čestitamo im na do sada ostvarenim rezultatima, trudu i zalaganju, te im na budućim natjecanjima želimo ostvarenje još boljih.

Autor/Foto: Mirjana Šebalj Meglajec

Komentari