Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dana 8. lipnja 2018. godine uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom s područja Nove Gradiške, kojeg sumnjiče da je dana 12. travnja 2018. godine u 12,00 sati iz stana 65-godišnjaka otuđio glazbenu opremu (ozvučenje, jednu električnu i jednu akustičnu gitaru).

Policija protiv počinitelja podnosi odgovarajuću kaznenu prijavu

PROMETNA NESREĆA

Dana 10. lipnja 2018. godine u 12,05 sati u blizini mjesta Bebrina dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su provedenim očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 67-godišnja vozačica osobnog automobila nije u vožnji kretala sredinom prometne trake, uslijed čega je lijevim kotačima zahvatila travnatu bankinu s lijeve strane kolnika, a potom je u zanošenju po kolniku sletjela u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobila je vozačica, koja je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu, puštena kući, dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici 70-godišnjakinja i 75-godišnjak, koji su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na liječenju u bolnici.

Protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela „izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakOdržana 4. Fišijada u Magić Maloj
Sljedeći članakPrisegnuo 22. naraštaj ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju