Slavonskobrodska policija pred koji dan imala je problema s više prometnih prekršaja koje je istovremeno počinio 52-godišnji vozač s područja Općine Klakar, javlja PU Brodsko posavska.

Naime, prilikom redovnog nadzora prometa, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 52-godišnji vozač s područja općine Klakar, jer se kroz naseljeno mjesto kretao brzinom većom od dopuštene.

Daljnjom kontrolom, policijski službenici su utvrdili da vozač u tijeku vožnje nije koristio sigurnosni pojas te da je automobilom upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom B-kategorije.

Nadalje, nad vozačem je izvršeno alkotestiranje te je tom prilikom utvrđeno da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola, jer je kod njega izmjerena koncentracija alkohola od 2,39 g/kg u organizmu.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju u policiji, do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv vozača policija podnosi više odgovarajućih prekršajnih prijava.

Foto:ilustracija 

Komentari