Naš zlatni pir, u kojem planiramo zajedno s Vama naši vjerni slušatelji pirovati uz veselje, dobru glazbu, kvalitetnu hranu.
Ova 2017. godina je naša slavljenička, prije točno 50 godina, upalio se signal u malom slavonskom gradiću, koji je tada bio sjedište Općine i od tada u kontinuitetu prenosimo dobro i zlo s Vama, u dobrim i lošim vremenima, ostali smo relevantna institucija,

Nije uvijek bilo lako, plakali smo i slavili zajedno, agresorima smo bili meta, program smo vodili iz podruma izvještavajući s prve linije obrane našeg nepokorenog grada, slavili smo rođenja i vjenčanja istih ljudi u našim željama, rasli smo s Vama i Vi s nama. Stvorili smo neraskidivu vezu, koja već pola stoljeća na dobro poznatoj frekvenciji razveseljava. Kao stari prijatelji, naučili smo živjeti zajedno! Hvala Vam svima od srca što ste nas pustili u svoje domove, što smo postali dio mnogih obitelji. Mi ćemo se i dalje truditi svakim atomom naših snaga da budemo što kvalitetniji i bolji, jer bez Vas – nema ni nas!

Kao mali znak pažnje, danas ćemo održati zajedničku proslavu, rame uz rame, kao jedan mali i skroman način da Vam kažemo jednostavno i ljudsko HVALA!

Oblaci se miču, razvedrava se i prema zadnjim prognozama danas ćemo na suhom proslaviti naš rođendan. Veliki šator je na Centru, tamburaški sastavi spremni, zvijezde večeri “Fijaker” uzbuđeni, mnogi izlagači našeg sajma užurbano priređuju svoje izloške, vrijedne nagrade su pripremljene…naša marljiva “košnica” radi punom parom.

Ponovno Vas sve skupa pozivamo, da od 17,oo sati dođete i budete dio naše proslave, koju smo pripremili za Vas, naše vjerne slušatelje!

Još jednom vam hvala i proslavimo naš rođendan zajedno, jer je ovo sve za Vas!

Komentari
Prethodni članakKrankšvester, Cojones, KeinEngel, Sara Renar i ostali prodrmali Staro Petrovo Selo
Sljedeći članak24. Memorijalni karate kup: Novogradiški karataši uspješni