5. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška, održat će se 30.listopada 2021.godine u velikom glamuroznom šatoru u centru grada Nova Gradiška u vremenu od 10-22h.
Kao i protekle četiri godine očekuje vas preko 50 izlagača iz Brodsko posavske županije, ali i okolnih županija i grada Zagreba, koji su pripremili razne pouste za mladence. Vjenčanice za mladenke, odijela za mladoženje, kitice, reveri,nakit, haljine,dekorateri,organizatori vjenčanja,fotografi, svjetlosni efekti ,svečane dvorane,torte, kolači i puno drugih stvari, kako bi savršeni dan savršeno prošao.
Sajam svoja vrata otvara u 10h, a u 12h je svečano otvorenje sa glazbeno scenskim efektima i modnim revijama . U 20h je velika svečana gala modna revija sa glazbeno scenskim nastupima.  Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!
-“Vidimo se na 5. jubilarnom Sajmu vjenčanja Nova Gradiška, a da vrijedimo dokaz je da smo uspjeli doći do 5.sajma u ovako malom gradu i da nam se izlagači vraćaju te svake godine povećavaju, jednako kao i posjetitelji”, ističu organizatori.
Komentari
Prethodni članakPomoć peradarstvu u vrijedanosti 20 milijuna kuna
Sljedeći članak“Remotaj” se! Brodsko-posavska županija za digitalne nomade