5. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška, održat će se 30. listopada 2021.godine u velikom glamuroznom šatoru u centru grada Nova Gradiška u vremenu od 10-22h.

Ove godine očekuje vas više od 70 izlagača iz Brodsko posavske županije, ali i okolnih županija i grada Zagreba, koji su pripremili razne pouste za mladence. Vjenčanice za mladenke, odijela za mladoženje, kitice, reveri, nakit, haljine, dekorateri, organizatori vjenčanja, fotografi, svjetlosni efekti ,svečane dvorane, torte, kolači i puno drugih stvari, kako bi savršeni dan savršeno prošao.

Sajam svoja vrata otvara u 10h, a u 12h je svečano otvorenje sa glazbeno scenskim efektima i modnim revijama. U 20h je velika svečana gala modna revija sa glazbeno scenskim nastupima.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

-” Uspjeli smo organizirati jubilarni 5. sajam vjenčanja. Protekle godine nije bilo moguće održati ga, drago mi je što sve ide po planu i ugodno sam iznenađena brojem izlagača. S obzirom da je branša vjenčanja pogođena pandemijom i dalje radimo uz mjere i ograničenja. Predstavit će se frizeri, kozmetički centri, obrti za izradu nakita, a sve to će svojim nastupima uveličati Plesni studio Marina Mihelčić. U 16 h bit će atraktivni Light show by PANONICA s noviteti svjetlosnih i zvučnih efekata. Iznenađenje nakon velike revije neću otkrivati. Predstavit će se butici svečanih odijela i haljina, saloni vjenčanica,” – rekla jeorganizatorica sajma i vlasnica Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške Ljiljana Šoch.

 

Ideju i entuzijazam podržali su i Borislav Vidošić zamjenik gradonačelnika, direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška Dinka Matijević i Željko Milošević potpredsjednik udruženja obrtnika Nova Gradiška.

-” Čestitke Ljiljani na hrabrosti u organiziranju velikog događaja. Treba tu i vremena i truda i znanja, drago mi je da je popunila prostor od 70 izlagača. Važno je kako za gospodarski aspekt, tako i za obrtništvo i turizam našega grada. Ono što je važno za turističku ponudu grada Nova Gradiška je dolazak gostiju koji pune smještajne kapacitete,” naglasila je Dinka Matijević.

-“Svi ste dobrodošli, ulaz je slobodan, nadamo se dobroj posjećenosti Sajmu vjenčanja, gostima iz svih krajeva Hrvatske koji će uživati u našem gradu, ljepotama koje nas okružuju i svemu što nam je Ljiljana pripremila,” zaključila je Matijević.

Komentari
Prethodni članak„Zaželi – 10 za 60“ – upoznajte zaposlene korisnice I
Sljedeći članakOtvoren novi prodajni centar “David”