Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u protekla 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježen je 41 novi slučaj  zaraze od COVID-19. i to: 19 slučajeva na području Slavonskog Broda, 8 slučajeva na području općine Sibinj, 3 slučaja na području Nove Gradiške, po 2 slučaja u općinama Bukovlje i Garčin te po 1 slučaj u općinama Nova Kapela, Bebrina, Brodski Stupnik, Podvinje, Podcrkavlje, Rešetari i Gornji Bogićevci Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 13.873.

U zadnja 24 sata jedna je osoba preminula od posljedica bolesti COVID- 19. Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznos 255. U slavonskobrodskoj Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“ hospitalizirano je ukupno 27 osoba, od čega je 6 osoba  na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19.
U novogradiškoj Bolnici hospitalizirano je 9 osoba od čega su 3 osobe na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID- 19. Prema podacima Policijske uprave Brodsko-posavske trenutno se pod mjerom samoizolacije u Brodsko- posavskoj županiji nalazi 617 osoba.COVID ambulanta započela je sa radom od 4.10.2021.

Komentari
Prethodni članakTeška prometna nesreća kod Banićevca
Sljedeći članakVeliko srce za novogradišku bolnicu: Palčići i Udruga navijača Dinama donirali vrijednu opremu