Autor: JZ/SBplus
Slavonski Brod : Tomo Opačak prodao portal SBOnline!?
‘Širi se Medijsko informativni centar. Od danas pratimo i brodsko područje’, piše direktor i glavni urednik najveće požeške medijske kuće i dodaje, naš novi portal SBOnline, počeo je s radom davne 1996. godine kao prva internetska stranica u Hrvatskoj. Ove godine 10. listopada obilježava visoku 20. obljetnicu postojanja, koju ćemo zasigurno, obilježiti na primjeren način.

POŽEGA – Medijsko informativni centar d.o.o. je tvrtka koja u svom vlasništvu, pored 034portala i Pleter-Portala, od danas ima još jedan portal, a riječ je o portalu “SBOnline”. Namjera nam je i dalje donositi najsvježije, ispitane i provjerene informacije našim čitateljima čiji broj se iz dana u dan povećava.
Dnevna čitanost 034portala je na razini od oko 25 tisuća sesija, a brojimo i više od 31 700 lajkova na facebooku.
Kao medijska kuća ostvarujemo dobru suradnju sa vodećim portalima u državi koji nerijetko prenose naše vijesti izvan granica Požeško-slavonske županije. Osim nacionalnih portala udružili smo se i sa Radiom Nova Gradiška te njihovim portalom, a sve kako bi našim čitateljima približili zbivanja iz naše i nama okolnih županija.
Naš novi portal SBOnline, počeo je sa radom davne 1996. godine kao prva internetska stranica u Hrvatskoj. Ove godine 10. listopada obilježava visoku 20. obljetnicu postojanja, koju ćemo zasigurno, obilježiti na primjeren način.
Uskoro ćemo pokrenuti još jedan portal na području Pakraca i Lipika na adresi www.lp-portal.net koji će svakodnevno donositi zanimljivosti i društveno bitne informacije tog dijela naše županije.
Posebna prednost potencijalnim oglašivačima na našim stranicama je ta što smo u mogućnosti ponuditi oglasni prostor na sva tri portala po najpovoljnijoj cijeni a za već uhodane partnere spremni smo odobriti pozamašne popuste.
Zahvaljujemo se svim dosadašnjim čitateljima, osobama, udrugama i tvrtkama koje su doprinijele razvoju ovoga projekta i nadamo se da ćemo čitanost podići i iznad 30 tisuća te da ćete nas sa užitkom pratiti i dalje.
Onako kako je, www.034portal.hr www.pleter-portal.hr www.sbonline.net i uskoro www.lp-portal.net, piše direktor Medijsko informativnog centra d.o.o.: Ante Mandarić

Komentar
Mada malog Tomu Opačka guvernanta nije učila svirati klavir, niti je pohađao University of Cambridge, svi koji ga poznaju, na prvu, znat će kako to ‘nisu čista posla’. Naime, mediji su jedan od osnovnih alata za rad političara, a Opačak je, svojevremeno, kao političar, SBOnline kupio s ciljem plasiranja svojih političkih ideja i stavova u ovdašnji javni prostor. Prema informacijama do kojih je došao SBplus, političke ambicije Opačak nije smanjio, dapače. Navodno, intenzivno radi na formiranju slavonskih ogranaka koji se kliču Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti. Prošli vikend formirali su požeški ogranak s ljudima koji, ne samo da su, kao i Bandić, bili vodeći članovi tamošnjeg SDP-a, nego su vrlo bliski Medijsko informativnom centru koji je, eto, kupio SBOnline. Ili su svi ušli u interesnu zonu Tome Opačka, ostaje vidjeti.

Komentari
Prethodni članakANDREJ PLENKOVIĆ – Zna se tko će koalirati s HDZ-om? / Foto
Sljedeći članakObavijest o obvezi uklanjanja i uništavanja, te sprječavanju širenja ambrozije na području Grada