Župan Danijel Marušić čestitao je, a potom i uručio limačima NK“SLOGE“ pehar za osvojeno prvo mjesto u Ligi limača – centar BPŽ 2015/2016. Zlatne medalje igračima je uručio gosp. Šimunović jedan od sponzora i simpatizera kluba.Nako službenog djela u prostorijama kluba nastavljeno je druženje djece, trenera i roditelja te zajedničko gledanje utakmice HRVATSKA-ŠPANJOLSKA.

„Vrlo talentirana generacija limača je ove sezone imala priliku pokazati sve svoje nogometno znanje uključivanjem u Ligu limača – centar BPŽ koju NK “Sloga” prije nije igrala.
I uistinu, to nogometno znanje su i pokazali. Pokazali su se najboljom ekipom u ligi. Već u prvom kolu su naznačili da će biti bitan faktor u prvenstvu pobijedivši brodsku “Marsoniju” u Slavonskom Brodu 7:2. U prvenstvu su nanizali 17 pobjeda te samo 1 poraz i to od “Batrine” 2:1 u Novoj Gradiški. Najveća pobjeda koju su naši limači postigli se dogodila u 19. kolu protiv NK “Budainka-Kolonija” SB 10:1, a utakmica se igrala u Novoj Gradiški. 17 pobjeda je bilo dovoljno za 1. mjesto s 51 bodom i gol razlikom 91:16. Prvi pratitelj “Marsonia” zaostaje pet bodova za “Slogom”.
Listu strijelaca na prvom mjestu predvode David Pavlina i Mateo Stazić s 23 pogotka, zatim slijedi Dominik Solić s 12, Tin Bilešić s 10, Lovro Đurić i Luka Katinić s 4, Niko Babić s 3, Niko Švaić i Toni Vlaović sa po 2 te Lovro Dautović i Matej Matić s 1 pogotkom.
Pod vodstvom trenera Ive Babića, naši limači su nastupali u sastavu:
ADRIANO UGREŠIĆ, HRVOJE MAČEŠIĆ, LOVRO DAUTOVIĆ, NIKO BABIĆ, DOMINIK SOLIĆ, MATEO STAZIĆ, DAVID PAVLINA, LUKA KATINIĆ, NIKO ŠVAIĆ, LOVRO ĐURIĆ, TIN BILEŠIĆ, BORNA TOMLJENOVIĆ, MATEJ MARUŠIĆ, MATEJ MATIĆ, TONI VLAOVIĆ, SLAVKO MATOŠEVIĆ, NIKO BARIŠIĆ, MARKO DEVČIĆ i MIHAEL BOŽIĆ
Čestitke našim limačima na ovom velikom uspjehu te njihovim roditeljima koji su ih vjerno pratili kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama.”

Piše(Luka Đaković)

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakPoložite vijence na mjesto srušenog spomenika / Jerko Zovak – Sbplus
Sljedeći članakJama Jazovka – nijemi svjedok komunističkih zločina / Foto