Proteklog vikenda novogradiške odbojkašice završile su i ostavile iza sebe još jednu prvoligašku sezonu.

-Uz vrlo dobar skor od 14 pobjeda i 6 poraza, te 39 osvojenih bodova, osvojili smo odlično treće mjesto. Rezultat sam po sebi možemo ocijeniti kao jako dobar, no naši su ciljevi ipak bili nešto više, odnosno htjeli smo i željeli pokušati izboriti nastup u Superligi, najvišem rangu hrvatske odbojke. Gledajući iz toga kuta možemo reći da nismo uspjeli i za to smo krivi isključivo sami jer smo kiksali u utakmicama kojima nikako nismo smjeli ponajviše zbog nedovoljno dobrog pristupa i posvećenosti tim utakmicama. Mi smo najbolji dokaz da se prvenstva osvajaju na “malim” utakmicama u kojima nismo bili pravi. U prilog tome govori i podatak da smo od četiri utakmice sa prvo i drugoplasiranom ekipom dobili tri utakmice i to obje na gostujućem terenu što samo ukazuje da smo definitivno imali kvalitetu ali je nedostajalo jako malo, no dovoljno da ostanemo kratki za jedan korak.-

– Žal je veći kada vidimo ljestvicu jer nam je nedostajala samo jedna pobjeda za uhvatiti drugo mjesto, s obzirom da je broj pobjeda prvi kriterij za plasman, a završili smo sa identičnim skorom kao drugoplasirani, ali tada su bodovi ti koji su nas usmjerili na treće mjesto. U svih 6 poraza, kada se vratimo unatrag, imali smo trenutke koji su bili detalji gdje smo radili pomalo i glupe pogreške,ali su nas na kraju koštali plasmana. No, ovo je ipak jedan veliki uspjeh za naš mali grad kada vidimo konkurenciju klubova i gradove iz kojih potječu. Velika zahvala svim mojim igračicama na jako dobroj sezoni, trudu i zalaganju, te ogromnoj žrtvi koju su podnosile 8 mjeseci. Veliko hvala našim vjernim navijačima koji su bili uz nas cijele sezone i bodrili i kada nije bilo dobro, – ističe trener Runjaš i upućuje zahvalu navijačima.

– Završili smo još jednu sezonu, zasluženo idemo na odmor, a kako ćemo izgledati slijedeće sezone, kakve ćemo ciljeve postaviti pred sebe ovisi u puno stvari i u ovom trenutku nema smisla govoriti o tome,- zaključuje Runjaš.

 

Komentari
Prethodni članakPlesačice Plesnog studija Marine Mihelčić uspješne na natjecanju u Križevcima
Sljedeći članakPotpisan ugovor o dodjeli financijskih sredstava za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti