U prostorijama Radio kluba “Nova Gradiška” održana je Izborna godišnja skupština na kojoj su jednoglasno potvrđena predložena imena. Naime, predsjednik Radio kluba ostaje Željko Ivanišević, dok su pomoćnici članovi Luka Lagundžija i Borna Ulrich. Članovi Izvršnog odbora su Željko Ivanišević, Damir Đurasek, Krešimir Zega, Mira Olah, Borna Ulrich, dok su u Nadzornom odboru Luka Lagundžija, Andrej Poletto te Nenad Vukelić.

Izabrani su članovi koji će raditi, odlučivati i voditi sljedeće četiri godine Radio klub, nastavljaju s aktivnostima uređenja prostorija jer su imali poplavu u prostorijama kluba, napominju kako se čeka donacija za popravak i kupnju novih uređaja.

-“Proteklu godinu pamtimo po dolasku mladih i njihovim uspjesima. Njihova dostignuća su odskočna daska i za nas kao klub. Imali smo kamp u Cerničkoj Šagovini, naš Filip kao državni prvak išao je na Bodensko jezero na najveći sajam na kojemu su predstavljali radio kampove. Došla su djeca iz 40 zemalja kako bi izmjenjivali su iskustva u radio komunikacijama,” – kaže Željko Ivanišević

-“Ako budemo imali sreće bit ćemo domaćini na Psunju prvog Međunarodnog susreta radio amatera UKV-a, u suradnji s Odašiljačem i vezama, no vidjet ćemo, za sada nastavljamo dalje, pomlađujemo ekipu i to nam daje dodatan vjetar u leđa,”- zaključuje Ivanišević.

 

Komentari
Prethodni članakUskoro se ukida roaming s BiH, Srbijom, Sjevernom Makedonijom…
Sljedeći članakTrideset žena s područja općine Cernik od 1. veljače počinje s radom