Trudeći se nuditi nešto drugačije, kreativni i inovativni vlasnici, Antun i sin Matteo Kajtazi, uvijek su radili na novim idejama i receptima, koje Matteo, ujedno i glavni pizza majstor  sprovodi u dijela.

Lako se da zaključiti kako za ukusnu pizzu nije dovoljno na tijesto staviti malo sira, šunke i umak od rajčice te sve zajedno ispeći u pećnici. Priprema pizze prava je umjetnost, a toga je svjestan i pizza majstor Matteo Kajtazi – on i ostatak ekipe Klopizza Bara ne boje se isprobati sasvim nove kombinacije i stilove po pitanju izvedbe pizze pa se tako u bivšoj Malini može birati između više vrsta posebnih pizza.

-” Stvorila se ljubav prema kuhinji i kvalitetnijim proizvodima, istraživali smo napuljsku pizzu. Došao sam do saznanja kako doći do namirnica koje su baš iz Italije, kroz godinu dana došli smo i do ozbiljnije priče koju smo sproveli u dijelo. Uvozimo svu robu iz Italije, sir, pelati, brašno iz Napulja iz podnožja vulkana s velikim udjelom proteina, masline su iz Grčke, feta sir je također iz Grčke. Svaka namirnica ima geografsko podrijetlo, jedino su zemičke i lepinje naša domaća proizvodnja, kao i meso za burgere. Nakon što se pojede ova pizza može se na trčanje jer je jako lagana,” – kaže Matteo.

Sigurni smo da će novo stara lokacija biti nezaobilazno i omiljeno odredište najvećih gurmana i ljubitelja pizze, a sve njih očekuje mnogo ukusnih noviteta. Obitelj Kajtazi već sad imaju nove ideje, a osim što možete uživati u neodoljivo ukusnim pizzama, desert je posebna priča s više okusa i različitih vrsta.

 

Misao vodilja je ponuditi gostu ono najbolje, najizvornije i dovesti pizzu na jednu potpuno novu dimenziju, a samim time pokazati svu čaroliju recepture u koju je uložen velik trud i rad, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, čija kvaliteta je iznimno bitna. Posebna talijanska brašna vrhunske kvalitete, glavni su sastojak fermentiranog tijesta koje u Klopizza Baru leži najmanje 48h prije nego što završi u ručno izrađenoj, obloženoj krušnoj peći, koja je u ovom lokalu, definitivno kraljica. Za izradu poda peći, korišten je poseban kamen iz Napulja, koji omogućuje da tijesto bude baš onakvo kakvo mora biti.

-” Birali smo tim zaposlenika, išli na edukacije, sastavili smo vrhunsku ekipu, vratili su nam se neki stari djelatnici i sad imamo odličan tim, u ovom poslu sam od 15.godine i nikada bolju ekipu zaposlenika nismo imali, i njima veliko hvala za trud koji ulažu kako bismo opravdali očekivanja naših gostiju,” – zaključuje Matteo.

Ugodna atmosfera Klopizza Bara, ambijent koji osvaja ugodnošću i visokom estetikom, ponuda koja ostavlja bez daha, samo su neke od karakteristika radi kojih trebate posjetiti ovaj lokal i počastiti sebe i svoje društvo, te probati o čemu je riječ i zašto svi već danima bruje o ovoj gastro destinaciji na lokaciji Slavonskih Graničara 1, Nova Gradiška.

 

 

Komentari
Prethodni članakI ove godine Općina Staro Petrovo Selo darovat će ribu mještanima svoje općine
Sljedeći članakDrežnik: Održan Božićni koncert “Svim na zemlji, mir, veselje”