U novogradiškoj kuglani “Exit” odigrano je finale Gradske kuglačke lige, čime je ovo natjecanje privedeno kraju u ovoj sezoni. Ove godine organizaciju lige preuzeo je KK Nova Gradiška.

U ligi je sudjelovalo 10 ekipa te ukupno 65 igrača i igračica. Liga se odigravala sistemom 4×120 (20 pune i 10 čišćenje). Nakon završenog ligaškog dijela natjecanja, četiri najbolje rangirane ekipe ušle su u finale, gdje su u međusobnim ogledima odlučili pobjednika ovog natjecanja.

Nakon uzbudljivog finala titulu pobjednika Gradske lige osvojila je ekipa Vilenjaci, a nagrada za fair play dobila je ekipa Umirovljenica.

Osim ekipnih pehara dodijeljena su i individualna priznanja.

Za najstarijeg igrača lige priznaje je dobio Martin Pandža koji ima 91 godinu, a nastupio je u 7 utakmica i ostvario prosjek od 509 srušenih čunjeva. Priznanje najmlađa igračica lige dobila je talentirana Ana Meglajec.

Najbolji igrač finala je Željko Poljak sa 632 srušena čunja.

Najbolji igrač lige u muškoj konkurenciji s ukupnim prosjekom 610,5 srušenih čunjeva je Zdenko Poleto, a najbolja igračica u ženskoj konkurenciji s ukupnim prosjekom 592 srušena čunja je Vesna Đapić.

Konačan poredak Gradske kuglačke lige:

10.UMIROVLJENICI
9. mjesto ŠUG NG
8. mjesto ŽIRIĆI
7. mjesto STARE NADE
6. mjesto OBRTNIK II
5. mjesto OBRTNIK
4. mjesto SLAVONIJA
3. mjesto OBRTNIK BAM
2. mjesto HVIDR-a
1. mjesto VILENJACI

Komentari
Prethodni članakJurski svijet; Carstvo – stiže epski novi nastavak Jurskog svijeta
Sljedeći članakPetkom u 9 uz latino ritmove i Ricarda Luquea i Amigose