Držeći kako, tijekom predizborne kampanje, putem medija, lažno predstavlja se, predsjednici temeljnih ogranaka HDZ-a Nove Gradiške, javno, demantiraju nedavno izbačenog člana HDZ-a, Željka Bigovića. Demanti s dokumentima prenosimo u cijelosti.

Objavljujemo demanti lažne izjave Željka Bigovića iz radio emisije Glas naroda, emitirane 16. ožujka 2016. godine na radio Psunju (Nova Gradiška). Imenovani je izjavio da ga, u izborima, podržavaju svi predsjednici Temeljnih ogranaka HDZ Nova Gradiška i predsjednik mladeži.

Željko Bigović je osoba koja je razbijala zajedništvo HDZ-a u  Novoj Gradiški. Jedini je otišao iz Hrvatske demokratske zajednice i prijavio se kao kandidat za gradonačelnika s nezavisnom listom građana.

Objavom liste za prijevremene izbore u Novoj Gradiški, prema članku 13.Statuta Hrvatske demokratske zajednice, prestaje mu članstvo u Hrvatskoj demokratskoj zajednici zbog kandidiranja na izborima – bez suglasnosti stranke.

Time Željko Bigović više nije član Hrvatske demokratske zajednice i ne može više obmanjivati naše članstvo i građane Nove Gradiške.

Dolje potpisani predsjednici Temeljnih ogranaka HDZ u Novoj Gradiški i predsjednik mladeži izjavljuju kako, na izvanrednim izborima, podržavaju Hrvatsku demokratsku zajednicu, Dražena Oršulića kako kandidata za gradonačelnika sa zamjenicima te listu Domoljubne koalicije.

 

HDZ ISKLJUČENJE I DEMANT

Komentari
Prethodni članakPredizborni skup HDSSB-a u MO Jug – spoj mladosti i iskustva / Foto
Sljedeći članakZavršni predizborni skup HDSSB-a – Ovdje sam rođen ! / Foto