U organizaciji Moto kluba Nova Gradiška tradicionalno, drugi vikend u mjesecu srpnju očekuje vas 23. izdanje MOTO susreta.

Pretpostavljamo da ste jedva čekali, a isto tako, da ste u kalendar najboljih provoda zabilježili 09. i 10.07.2021.

Sve je spremno za ovu veliku manifestaciju, a onaj najbitniji faktor “vrijeme” također izgleda obećavajuće; temperature se ne spuštaju ispod 30 stupnjeva.

No, ima li bolje od koncerata na otvorenom, uz hladno pivo? …odgovor je jasan!

Službeni program Moto susreta počinje u PETAK 09.07. okupljanjem i druženjem bikera na Strmcu, a dok se svi okupe, temperature se barem malo spuste, kreće podizanje atmosfere uz Rockere, Eredin & Stage Six.

SUBOTA, 10.07. rezervirana je za MOTO IGRE i SEXY DANCE SHOW, ali i naše, već domaće dečke ▸Jocker Band i The Unimogs koji će vas pripremiti na ono što slijedi u samome vrhuncu ovog rock’n’roll spektakla – dolazi nam ZABRANJENO PUŠENJE!

Koncerti ovih sarajevskih legendi opisani su kao koncerti koji se ne propuštaju, a vjerujemo da niti nećete.

Uzavrela atmosfera i vječni hitovi poput “Balada o Pišonji i Žugi”, “Zenica Blues”, “Fikreta”, “Djevojčice kojima miriše koža”, “Guzonjin sin”, “Jugo 45”, “Poso, kuća, birtija”, “Karabaja” i mnoge druge garancija su još jedne večeri za pamćenje.

Večeras je ulaz za sve besplatan, dok u SUBOTU na samom ulazu kupite ulaznice po cijeni od 40,00 kuna! Također napomena: Bikeri ne plaćaju ulaz!

Za sve dodatne informacije obratite se u inbox Facebook stranice Moto kluba Nova Gradiška.

 

Komentari
Prethodni članak„Žena zaželi, žena radi 2”: 25 žena steklo kvalifikacije za gerontodomaćicu i pomoćnu kuharicu
Sljedeći članakGimnazija Nova Gradiška: Maturanti, zbogom i sretno dalje