Konačno se gotovo sve vraća u normalu. Vjerovali ili ne, vrijeme je da Strmac posjeti na tisuće putnika namjernika, ljubitelja motora, rock’n’rolla, ali i onih koji su samo znatiželjni i uživaju u spektakularnoj atmosferi koja se samo ondje može osjetiti. 

U organizaciji Moto kluba Nova Gradiška tradicionalno, drugi vikend u mjesecu srpnju očekuje vas 23. izdanje MOTO susreta.

Pretpostavljamo da ste jedva čekali, a isto tako, da ste u kalendar najboljih provoda zabilježili 09. i 10.07.2021.

Sve je spremno za ovu veliku manifestaciju, a onaj najbitniji faktor “vrijeme” također izgleda obećavajuće; temperature se ne spuštaju ispod 30 stupnjeva.

No, ima li bolje od koncerata na otvorenom, uz hladno pivo? …odgovor je jasan!

Službeni program Moto susreta počinje u PETAK 09.07. okupljanjem i druženjem bikera na Strmcu, a dok se svi okupe, temperature se barem malo spuste, kreće podizanje atmosfere uz Rockere, Eredin & Stage Six.

SUBOTA, 10.07. rezervirana je za MOTO IGRE i SEXY DANCE SHOW, ali i naše, već domaće dečke ▸Jocker Band i The Unimogs koji će vas pripremiti na ono što slijedi u samome vrhuncu ovog rock’n’roll spektakla – dolazi nam ZABRANJENO PUŠENJE!

Koncerti ovih sarajevskih legendi opisani su kao koncerti koji se ne propuštaju, a vjerujemo da niti nećete.

Uzavrela atmosfera i vječni hitovi poput “Balada o Pišonji i Žugi”, “Zenica Blues”, “Fikreta”, “Djevojčice kojima miriše koža”, “Guzonjin sin”, “Jugo 45”, “Poso, kuća, birtija”, “Karabaja” i mnoge druge garancija su još jedne večeri za pamćenje.

Tim povodom frontmen benda Sejo Sexon kratkim i simpatičnim videom pozvao je publiku na koncert.

-Eheeej Gradiška Nova, jesmo li za malo rock’n’rolla, jesmo li za malo alkohola? 10.07. – 23. susreti Moto kluba Nova Gradiška, na izletištu Strmac, VIDIMO SE – poručio je forntmen grupe, a vi probajte odbiti. Znamo da ne možete!

Na kraju valja napomenuti, u PETAK je ulaz za sve besplatan, dok u SUBOTU na samom ulazu kupite ulaznice po cijeni od 40,00 kuna!

Također napomena: Bikeri ne plaćaju ulaz!

Za sve dodatne informacije obratite se u inbox Facebook stranice Moto kluba Nova Gradiška.

VIDIMO SE 09. i 10.07. NA 23. MOTO SUSRETIMA!

 

Komentari
Prethodni članakOdgovorni građani predali oružje, u pretrazi doma pronađeno oružje..
Sljedeći članakObilježen Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga