Juniori MNK “NG-Unitas” u 8. kolu gostovali su u Slavonskom brodu kod jednog od favorita za najviši plasman MNK “Brod 035”. U odličnoj utakmici iznenaditi domaćina i odnijeti sva 3 boda u Novu Gradišku.

U utakmici punoj tempa i brojnih obostranih prilika, obranama se isticao Patrik Ćućuzović, a Novogradiščani su kroz kontre uspjeli doći do pobjede 8:4. Golove za MNK “NG-Unitas” postigli su: J. Medvedović 3, L. Ciprić 2, D. Trčić 1, M. Lulić 1, M. Katinić 1, a odličnom igrom istakli su se i R. Žakić i M. Marjanović.

U 9. kolu MNK “NG-Unitas” ugostio je momčad iz donjeg dijela tablice MNK “Futsal Olimpijac” iz Županje i svladao ih s iznimno visokih i nestvarnih 38:4. Gosti su na ovu utakmicu došli sa samo 5 igrača, unaprijed svjesni da bodovi ostaju domaćoj ekipi. Vrijedi napomenuti da su Novogradiščani ostvarili rekordnu pobjedu u službenim utakmicama. Jakov Medvedović postigao je 21 pogodak i učvrstio se na čelu liste najboljih strijelaca 2. HMNL Istok – juniori s 40 golova.

S osvojenih 6 bodova iz dvije utakmice juniori MNK “NG-Unitas” nalaze se na odličnom 4. mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije. 

U 10. kolu MNK “NG-Unitas” gostuje u Našicama u subotu 27.2.2021. u 19,00. 

Komentari
Prethodni članakNajavljeno zatvaranje još jedne ceste
Sljedeći članak„Zaposlena žena za aktivnu zajednicu“ – provedeno četvrto vrednovanje