Vrijeme je da otvorimo glazbenu kutiju – 17. siječnja s radom počinje novi glazbeni portal u Hrvatskoj – Music Box (www.music-box.hr). javlja nam naš radijski kolega, novinar Nikola Knežević.

Riječ je o portalu za sve ljubitelje domaće i strane glazbe, kantautorske scene te filmske glazbe i kulture. Ideja nekolicine entuzijasta i ljubitelja glazbe odlučila je pokrenuti ovaj projekt koji će promovirati kvalitetnu glazbu, ali i mlade kantautore koji će imati poseban kutak namijenjen njihovim projektima.

O kvalitetnoj glazbi se treba pisati, za kvalitetnu glazbu uvijek treba osigurati medijski prostor, pogotovo u ovo vrijeme loših trendova i namicanja glazbenih smjerova.

Na portalu Music Box okupljeno je nekoliko dugogodišnjih radijskih djelatnika, DJ-a, producenata i fotografa, ljubitelja kvalitetne glazbe koji će raditi na recenzijama, intervjuima, izvješćima s koncerata i festivala. U sljedećem periodu radit ćemo i na proširenju uredničkog tima portala, a cilj nam je u dogledno vrijeme organizirati i glazbene radionice, edukacije i ostala događanja koja će okupljati prije svega mlade ljude željne usvajanja znanja.

Na izradi web stranice radila je tvrtka Live studio.

Nije uzalud jedan od najvećih, Ludwig Van Beethoven, jednom rekao kako je „glazba otkriće veće od sve mudrosti i filozofije“. O glazbi treba pričati i raspravljati, mnogi se s njom bude, žive tijekom dana i liježu navečer. Takvo iskustvo i takvu ljubav želimo prenijeti i na druge jer glazba je život.

Otvorite glazbenu kutiju 17. siječnja i uđite u svijet glazbenog portala Music Box.

www.music-box.hr

facebook.com/musicboxglazbeniportal

twitter.com/MusicBoxHR

Komentari
Prethodni članak12. međunarodni stolnoteniski turnir Staro Petrovo Selo 2017.
Sljedeći članakTrijumf juniora MNK “NG – UNITAS” Nova Gradiška u Požegi