U Šibeniku je jučer ili bolje da kažemo jutros, završio Terraneo festival, koji je ove godine okopio na desetke tisuća posjetitelja, što ga čini najvećim, ali i najboljim festivalom u Hrvatskoj.

Neki su se već pakirali, a neki su ostali i 4. dan na festivalu kako bi se na svojevrsnom after partyu mogli oprostiti od ovog festivala, naravno za ovu godinu. Dok su se Terra i Aqua stage rastavljali, prava zabava se odvijala na Aero Stage-u i u njegovom krugu od 50 metara. Nastupilo je nekoliko vrlo zanimljivih mladih bendova, a ono što izdvajamo je nastup Kuzme & Shaka Zulu koji je i ove godine bio prava „ludnica“.

Prošle godine njihov nastup na zadnjem danu Terranea proglašen je za jedan od najboljih i najveselijih trenutaka festivala, a to slobodno možemo reći i za ovu godinu. „Dečki“ su prašili i zabavljali publiku, tako da nije bilo osobe koja nije plesala uz njihove vesele ljetne ritmove. Razgovarali smo sa Sašom Kuzmićem i Gallileom Tajč, veselim dvojcem koji je popularan isto tako u Slavoniji kao i u Dalmaciji:

Svakako je sinoć zabavno bilo i u hangarima Red Bull Music Academy i Muzika.hr gdje su cijelu večer nastupali DJ-evi koji su privukli dosta publike i zabavljali ih do stinih jutarnjih sati. Isto tako zabavno je bilo u Bon-Bon kupoli gdje se puštala odlična glazba, od pop i rock standarda, pa do funky, electro i house glazbe. Zanimljivo je da je tijekom svih dana festivala upravo Bon-Bon kupola bila dupkom puna.

Odlično je bilo i u Messhall-u, zanimljivom prostoru na kojem se svih dana festivala okupljao veliki broj znatiželjnika, a sinoć je tamo bila funky zabava gdje su mnogi plesali uz poznate funky i disco hitove.

Uglavnom sa stilom su se svi oprostili od ovogodišnjeg festivala i možemo za kraj samo reći – dragi organizatori, čestitamo!

Autor: Nikola Knežević

 

 

Komentari
Prethodni članakSretan vam Međunarodni dan mladih
Sljedeći članakMinistrici Opačić podmetnuo čovjeka optuženog za krađu novca siromašnima