Prvih 45.godina sada je i službeno iza nas.Radio Nova Gradiška na dostojan je način u društvu predstavnika županijskih i lokalnih političkih vlasti, uz pomoć Udruge Hrabro dijete, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republiek Hrvatske, Ive Josipovića, ali prvenstveno vas, dragi naši slušatelji, proslavio svoj veliki jubilej, onako kako je i trebalo.Uz pjesmu, ples, drage prijatelje, ali i humanu notu kojom smo pokazali kako uvijek nastojimo misliti na one kojima je pomoć najpotrebnija.

Dokazali ste se i svi vi, i još jednom otvorili srca za one kojima je pomoć najpotrebnija prikupivši 9 560 kuna, a potrebama članova udruge Hrabro dijete pridružila se i županija Brodsko posavska, donacijom u iznosu od 4 tisuće kuna. Sinoćnja proslava bio je naš način da vam kažemo hvala za godine podrške i vjernosti, ali i prilika za sjećanje na čovjeka koji nas je učio poslu i bio radio. Sigurni smo kako je naš Rajko i sinoć bio s nama. Njemu u čast, ali i zbog svih vas Radio Nova Gradiška na frekvenciji 98,1 nastavlja skupljati nove godine, nove slušatelje, još bolji, kvalitetniji i snažniji prvenstveno zbog vaše podrške. Podršku su nam sinoć pružili svi-župan Danijel Marušić, sa zamjenicima, predsjednik županijskog i gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice, Pero Ćosić i dr.Dražen Oršulić, predsjednica novogradiške Hrvatske socijalno liberalne stranke, Marija Karlovčan Subić, predsjednik novogradiške podružnice Hrvatske stranke prava, dr.Ante Starčević, Dario Marenić, predsjednik županijskog Demokratskog centra, Petar Bašić, u ime kolega, s nama je bio vlasnik i glavni urednik portala SB PLUS; Jerko Zovak, te Damir Lelas, predstavnik Odašiljača i veza.

S nama su sinoć bili i brojni sponzori koji godinama pomažu i prate naš rad. Stoga,  veliko hvala svima bez kojih prsolava ne bi mogla biti organizirana a koji su sve odradili bez ikakve naknade. Stoga im zahvaljujemo redom-najprije izvođači, članovi bendova Rulet, Replay, Fijaker, 8.regimenta, Satir, Vagabundo, Joker bend, La boem, s nama je bila i ekipa agencije Novogradiško glazbeno ljeto, majstor razglasa, Petar Herljević., ali i Turistička zajednica grada Nova Gradiška. Veliko hvala i šatorima Bešlić, kao i vlasniku Branku Bešliću, ali i brojnim drugima koji su nam svakodnevno pomagali u organizaciji.

Autor: Simonida Tarbuk

Komentari
Prethodni članakRadio Nova Gradiška slavi 45. rođendan
Sljedeći članakVrijeme sjećanja