S obzirom da Gradski vijećnici na posljednoj sjednici Gradskoj vijeća u prošloj godini nisu usvojili Proračun Grada za 2016. godinu, a i naknadni pokušaj donošenja Odluke o privremenom financiranju Grada nije prošao, Vlada Republike Hrvatske danas na Dnevnom redu ima donošenje odluke o imenovanju Povjerenika za naš Grad kako bi se osiguralo funkcioniranje Grada do izvanrednih lokalnih izbora.

U dosadašnjoj vlasti dužnost dogradonačelnice Grada obnašala je mr. psihologije Ljiljana Lukačević koja je na tu funkciju došla kao nestranačka kandidatkinja. Kako vladajući nisu dočekali kraj redovnog mandata, Lukačević se obratila medijima riječima zahvale, a mi smo otkrili i njena razmišljanja o mogućoj ponovnoj kandidaturi.
Zahvalu dogradonačelnice Lukačević medijima prenosimo u cijelosti.

Dragi i poštovani,
Na kraju svog dvoipogodišnjeg mandata zamjenice gradonačelnika imam Vam potrebu reći HVALA na korektnom novinarskom i poštenom ljudskom praćenju svega što sam s iskrenom radošću i dobrim namjerama, najbolje što sam znala i najviše što sam mogla, činila za naš Grad i ljude u njemu. Puno mi je značilo što ste bili Tu.

Veliki pozdrav – od srca,
mr. Ljiljana Lukačević, psiholog

Razgovor s mr. psihologije Ljiljanom Lukačević možete poslušati ovdje:

LJILJANA LUKACEVIC

Komentari
Prethodni članakKlizalište radi do …
Sljedeći članakNa novogradiškom području na snazi pripremne mjere obrane od poplave