U organizaciji članova taekwondo kluba “Vukovi” održan je “1. Kup Nove Gradiške” u taekwondou u sportskoj dvorani Elektro tehničke škole Nova Gradiška.

Na Natjecanju je sudjelovalo 240 natjecatelja iz Hrvatske. Prije početka natjecateljskog dijela turnira okupljene je pozdravio predsjednik “Vukova” Mario Sokić, a predsjednik Hrvatskog Taekwondo Saveza Franjo Prot otvorio je turnir.

“Vukovi” su pokazali kako osim vladanjem borilačkim vještinama imaju i veliko srce, pa je turnir imao u humanitarni predznak. Gosti su bili članovi Udruge Hrabro Dijete, koji su prikupljali sredstva za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, a najsretnije gledatelje koji su pomogli akciju nagradili su bogatim nagradama nakon izvačenja tombole.

Turniru je nazočio i Hong Seung Ki, nekadašnji izbornik naše reprezentacije u taekwondou, što dokazuje kako je turnir već sada privaćen u svijetu taekwondoa. Turnir je potrajao do posljepodnevnih sati a svi natjecatelji, kao i gledatelji, napustili su novogradišku dvoranu zadovoljni viđenim i uz riječi pohvale organizatorima.

U nastavku teksta pogledajte zanimljivu fotogaleriju, a rezultate kompletnog natjecanja pogledajte i preuzmite ovdje.

 

 Autor: Marko Šimić

 

Komentari
Prethodni članak21. obljetnica pada Vukovara – “grada heroja”
Sljedeći članakDan koji je Hrvatska dugo čekala – naši generali u svojoj Hrvatskoj