Djelatnici

Željko Siladi
Direktor
O direktoru sve najbolje, iako u našem slučaju, svaka pozitivno izrečena, itekako stoji. Mlad, perspektivan, čovjek s vizijom, spreman na odgovornost i izazove, uvijek je za akciju i kvalitetne novosti u poslu i struci. Prati radijske trendove i svakodnevno uči o poslu od najiskusnijih. Ne trpi nerad, laž i nered i učinit će i nemoguće da vlastitu ideju realizira do kraja, u najkraćem mogućem roku. Iako je na najodgovornijoj funkciji relativno kratko, pokazao je kako istinski kuži posao i kako će od nas napraviti pravu kuću - po svaku cijenu…. SAVJET: nikako mu se ne zamjerati i prestati pušiti, pod hitno!
Đurđa Aleksić
Glavni i odgovorni urednik
Nitko tako uspješno ne može saznati „vox populi“ poput naše Đuke, niti animirati slušatelje, bez obzira na doba dana. Brza na jeziku, topla u komunikaciji, Đuka je melem na ranu slušateljima, ali i slušateljicama. Bilo rano jutro ili ponoć, žena živi za pjesmu, Slavoniju, slušatelje i radio. Lokalpatriot i humanist do bola, prva je kada treba pomoći i brzinski organizirati zamislivo i nezamislivo. Žena s milijun talenata kojoj jednako dobro leži mikrofon i „šarafciger“, tipični je horoskopski ovan koji zna zapeti i povući, a najbolje funkcionira u stresnim situacijama.
Božica Knežević
Voditelj marketinga
Naša mala (doduše, gabaritima malo jača) od PR-a, božica marketinga i reklama. Žena koja poznaje sve klijente, uzduž i poprijeko Slavonije i itekako zna pogoditi dobar posao. U posljednje vrijeme, u skladu s proeuropskim trendovima, opasno se bacila na otkrivanje stranih tržišta. Vesela, nasmijana, vedre naravi, grlenog smijeha i u čisto profesionalne deformacije radi, glasa s poprilično decibela. Božica je još jedna u nizu zaljubljenih u svoj posao. Prva je koja stranke dočekuje na vratima i prva koja prezentira kuću. Uvijek je spremna pomoći, saslušati, a ako treba i zapjevati, žena je koja mlađe kolege doživljava majčinski. Uz posao, obitelj je središte njenog svemira. Vjerna radiju preko tri i po desetljeća, jedan je od zaštitnih znakova naše kuće.
Bernard Kumić-Berny
Tehničar / Radio DJ / Tehničar
Jedan od najmlađih nezamjenjivih članova uspješnog tima, Mladi glazbenik/kantautor, jedini je naš tehničar spreman za izazove „one man show-a“. Iznimno topao u komunikaciji sa slušateljima, inteligentan i snalažljiv, njegova radijska buđenja vole i domaćice i gimnazijalci i slavonski „bećari“. Čovjek sa sjajnim idejama i vizijom kako bi moderni radio trebao izgledati i zvučati. Osim na RNG, njegov glas možete čuti i na CMC TV-u te u mnogim filmskim najavama.
Dubravka Kovačić
Novinar
Pojačanje u redakciju stiglo je baš kad je trebalo. Hiperaktivna, vesele naravi, pristupačna i uvijek spremna na nestašluke. Za sebe kaže da nije novinarka ni zvanjem ni zanimanjem, ali radoznalošću nadmašuje mnoge. Volonterka u nekoliko novogradiških udruga, lovkinja i nekadašnja karatistica stigne na sve strane, a nekad se i spotakne, pa malo zakasni. Bavi se ručnim radom, izrađuje nakit, čita i putuje. Vječni optimist nekim čudom uvijek popravi sve što pokvari ili riješi problem uz pomoć brojne obitelji i prijatelja. Obožava svog sina jedinca, a vođena je mišlju "budi čovjek dobre volje, želi svakom sve najbolje".
Rajko Aleksić
Tonski realizator / Glazbeni urednik
Tonski realizator i glazbeni urednik - lud za glazbom i tehnikom, sve može, ali mu ne diraju u tehniku i procesor - to najviše obožava. Dobri duh radija, spaljen do ibera, svako događanje, manifestaciju ili prijenos odradi savršeno, ali onda završi sa tamburašima do ranih jutarnjih sati. Živi život i uživa.
Elvira Slišurić
Voditelj / Tonac
Kad ne šeta svoje pse, Elvira piše. Ne voli da je se zove piscem jer kaže da joj za to fali još koji roman. A kako je pisanje tih i usamljen posao najveća radost i ravnoteža je na radnom mjestu zbog kojeg vjeruje u onu mudru "ako radiš što voliš, ustvari ne radiš". Glazba, slušatelji i smijeh - način života. I kako sama kaže - još da joj je živjeti u reklami i to je to. Upravo zbog svega ovoga napsano, Elvis - kako je mi od milja zovemo radi na mjestu voditelja - glazbenog urednika i tonca
Sanja Bukvić
Novinar
Djevica po horoskopu, svako slovo, riječ i zarez moraju biti na mjestu! Gafove i poraze ne priznaje! No, radio je, ipak, uvijek u srcu, a najveća inspiracija i podstrek (uz klinca koji je uvijek na prvom mjestu 🙂 - slušatelji, dobre vibracije i masa pozitivnih i kvalitetnih ljudi koje je tijekom rada upoznala i imala zadovoljstvo s njima raditi. Ponosna vlasnica "Srebrnog mikrofona" Hrvatske udruge radija i novina, (ajde, da i nama "šljakerima" netko nešto prizna). "Dežurna" na svim gradskim i inim feštama i svečanostima... Biti pozitivan, biti i ostati čovjek, životni joj je moto i naravno, radiofrekventna 24 sata na dan!