Teniski klub „Nova Gradiška – Slavonski biser“ uspješno je završio pojedinačno klupsko prvenstvo u tenisu „Piramida 2013“.

Natjecanje je bilo namijenjeno svim zainteresiranim članovima kluba koji su željeli sudjelovati. Krenuli su sa 18 sudionika ali zbog ozljeda je dvoje natjecatelja moralo odustati pa je natjecanje završilo ukupno 16 igrača. Odigrano je ukupno 119 pojedinačnih susreta od mjeseca svibnja kada je natjecanja krenulo pa do sredine rujna kada je završeno. Bilo je veoma zanimljivih i neizvjesnih susreta, a kvalitetnog tenisa nije nedostajalo tako da se imalo što pogledati tijekom natjecanja.

Prvo mjesto, bez ijednog poraza i izgubljenog seta osvojio je Marko Brčić. Drugo mjesto osvojio je Marijan Medunić, a treće Ivica Kožulj.

Nakon završetka „Piramide 2013.“ članovi TK “NG-Slavonski biser“ održali su radni sastanak na kojem je analizirano završeno natjecanje te su određene smjernice za „Piramidu 2014.“. Opći zaključak je da je jedno ovakvo natjecanje donijelo veoma pozitivne pomake što se tenisa tiče u našemu gradu jer se nikad više nije igralo, a i sve više naših sugrađana pokazuje interes da krenu igrati tenis. Tako za nagodinu planiraju da se „Piramida 2014.“ igra u dvije skupine jer zbog većeg interesa igrača bilo bi gotovo nemoguće sve susrete odigrati po dosadašnjem sistemu.

Svi zainteresirani igrači koji se žele pridružiti Klubu i iduće natjecateljske sezone natjecati se u „Piramidi 2014.“ neka se obrate u TK “NG-Slavonski biser“ gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Zadovoljni što tenis živi u našemu gradu unatoč tome što uvjeti za bavljenje tenisom nisu idealni i veoma je teško raditi bez teniskih terena u gradu, entuzijazam i ljubav prema ovome prekrasnom sportu neće prestati. Ujedno zahvaljuju čelnim ljudima Grada na podrški, koji su svjesni ovoga problema i voljni su  pomoći koliko to bude moguće u ovakvim teškim ekonomskim prilikama, da i Nova Gradiška konačno dobije svoje teniske terene.

 

Ujedno i obavijest svim zainteresiranim igračima da TK “NG-Slavonski biser“ organizira teniski turnir parova povodom završetka vanjske teniske sezone 08. listopada 2013. godine na teniskim terenima „Edvar“. Sve informacije i prijave (do 06. listopada 2013.) u Klubu te na broj mobitela 095 / 837 14 – 74.

Autor: TK “NG-Slavonski Biser”

Komentari