Prije tri mjeseca započela je prva faza nadogradnje općinske zgrade Općine Rešetari, koja je završila ovih dana postavljenjem vanjske stolarije na dograđeni dio i završetkom grube mreže odvodnje i vodoopskrbe, strojarskim i elektrotehničkim dijelom.

– Sadašnji uvjeti u kojima su smješteni prostori Općine ne udovoljavaju njenom razvoju ni budućim aktivnostima pa se prišlo nadogradnji. Svaki djelatnik trebao bi raditi u posebnom uredu jer u postojećim prostorijama ureda radi više osoba što otežava kvalitetan rad. Pored toga, u općinskoj zgradi nemamo niti standardiziranu arhivu što zakonske obveze nalažu kao niti sanitarne čvorove. Iako se svi skupa trudimo prilagoditi situaciji s nedostatkom prostora, uvjeren sam da će novi prostori i sadašnji uz rekonstrukciju utjecati na još učinkovitiji rad sviju nas – naglasio je načelnik općine Rešetari Zlatko Aga.

Općina Rešetari samostalno financira dogradnju objekta općine te je planom predviđeno useljenje u nove prostorije do mjeseca svibnja 2020. godine.

Komentari