SUPER MARIO BROS. FILM – SINK.

SUBOTA, 15. 4. U 11:00

PONEDJELJAK, 17. 4. U 16:30

IZVORNO IME: The Super Mario Bros. Movie

REŽIJA: Aaron Horvath, Michael Jelenic

ULOGE: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić, Goran Vrbanić, Pero Juričić, Luna Baučić

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 92 min  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4 EUR (30, 14 KN)

SADRŽAJ FILMA:

Film Super Mario Bros: Nova avantura čeka!

Jeste li spremni pridružiti se Mariu, Luigiu i princezi Peach te njihovim prijateljima na uzbudljivom putovanju kroz Kraljevstvo gljiva? Super Mario Bros Film animirana je humoristična avantura koja oživljava vaše omiljene Nintendo likove na velikom ekranu! Film su producirali Nintendo i Illumination, studio koji stoji iza filmova Kako je Gru ukrao mjesec i Malaca.

Priča prati Maria i Luigia, dvojicu brooklynskih vodoinstalatera koji otkrivaju portal u drugu dimenziju gdje upoznaju princezu Peach koja treba njihovu pomoć da spriječi zlog kralja Koopu da preuzme oba svijeta. Putem susreću mnoga poznata lica i nova iznenađenja. Super Mario Bros Movie je zabavna avantura za sve uzraste koja slavi radost igranja i prijateljstva. 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

Komentari
Prethodni članakCrveni križ i ove godine obilježio Svjetski dan zdravlja: U fokusu zdravlje oka
Sljedeći članakOpćina Rešetari isplatila potpore za novorođenu djecu