I ove godine najluđu noć u godini oko tisuću Novogradiščana provelo je na središnjem gradskom trgu na već dobro poznatom i uigranom dočeku Nove godine na otvorenome koji organizira grad Nova Gradiška, te Turistička zajednica grada. 

Program koji je počeo oko 22 sata na neobično toplom dočeku ispunili su momci City bend-a, koji su veselu publiku u silvestarskoj noći poticali na pjesmu i ples dokle god grla i noge mogu izdržati. Novogradiščani su kao i na dosadašnjim dočecima  Nove godine i sinoć pokazali zavidnu energiju i dokazali da Slavonci najbolje feštaju. 

Točno u ponoć,  prije veličanstvenog novogodišnjeg vatrometa svoje sugrađane, Novogradiščane, kao i putnike namjernike koji su se zatekli na ovoj prekrasnoj fešti u centru grada, pozdravio je u ime Grada Nova Gradiška gradonačelnik Vinko Grgić,  te svima zaželio svu sreću u Novoj godini.

Nakon kratkog i veselog govora, uslijedio je vrhunac večeri – vatromet koji je oduzimao dah, a onda se nastavilo slavlje ispunjeno pjesmom, plesom, dobrom kapljicom i još boljim glazbenim repertoarom City benda do sitnih noćnih sati. 

Komentari
Prethodni članakSretnu Novu godinu želi vam vaš Domaći radio!
Sljedeći članak2018. godina je godina uspjeha Novogradiščana!