U susret najvećem kršćanskom blagdanu, Uskrsu, tvrtka Teding d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, odlučila je donirati Dječji vrtić Bljesak iz Okučana artiklima iz svog proizvodnog asortimana. Inače, tvrtka Teding d.o.o u Industrijskoj zoni u Novoj Gradiški ima proizvodni pogon u kojem već preko 12 godina proizvodi namještaj za vrtiće, obrazovne institucije ali i ostali namještaj po mjeri za poslovne subjekte i privatne osobe. Inicijator akcije darivanja je otac djeteta polaznika DV Bljesak, Dario Kuljanac, dipl.ing.d.t. koji je Voditelj pogona za proizvodnju namještaja uz svesrdnu podršku direktora i vlasnika tvrtke gospodina Jakoba Jukić, dipl.ing.stroj. i zamjenice direktora gospođe Sanje Katkić ujedno i glavne komerijalistice tvrtke.

Odlukom direktora tvrtka Teding d.o.o. donirala je Dječjem vrtiću Bljesak krupni didaktički namještaj: klupicu sa drvenom računaljkom (abakus) i kutiju na kotačima za odlaganje igračaka, te niski klub stolić za dnevni boravak odgojiteljica i komodu za presvlačenje pelena jasličke djece.

Ova donacija samo je mali znak pažnje za dugi niz godina uspješne suradnje i opremanja vrtića na području Nove Gradiške i okolice.

Tvrtka Teding d.o.o. je domaća tvrtka osnovana 1990-te godine, koja se na tržištu RH etablirala kao pouzdan i odgovoran partner u proizvodnji namještaja za vrtiće i obrazovne institucije i koja ulaže u nova znanja i nove tehnologije te prati svjetske trendove u smislu dizajna, kvalitete ali i sigurnosti najmlađih korisnika. Tvrtka u sklopu svog suvremenog proizvodnog pogona u Novoj Gradiški posjeduje i trgovinu materijalom i repromaterijalima za izradu vlastitog namještaja ili kuhinje po mjeri koju je moguće posjetiti svaki radni dan od 8 do 16 sati i subotom od 8 do 13 sati. Za sva pitanja i nedoumice moguće je dobiti stručnu pomoć osoblja i Voditeljice trgovine gospođe Slađane Trogrlić.

Svim djelatnicima, polaznicima i roditeljima katoličke vjeroispovijesti tvrtka Teding d.o.o. želi Sretan Uskrs!

Foto: Radio Bljesak

Komentari
Prethodni članakKrižanje kod Pauna uskoro postaje siguran kružni tok
Sljedeći članakOldtimer klub “Classic 99” otvorio sezonu