Nesvakidašnja policijska akcija iznenadila je jutros Brođane u najužem središtu grada. Prema svjedočenju nekih od njih, ‘duge cijevi’ provele su uhićenje nekoliko osoba.

Informaciju smo provjerili u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

– Jutros su u Ulici Ante Starčevića uhićene tri muške osobe koje su dovedene u vezu s počinjenjem kaznenih djela krađe i teške krađe. Detalji uhićenja za javnost će biti poznati naknadno. – za SBplus informaciju je potvrdio policijski službenik za odnose s javnošću, Damir Brezić.

Prema neslužbenim informacijama radi se o stranim državljanima (navodno, građanima Crne Gore) koji su, također navodno, boravili u jednom slavonskobrodskom prenočištu u Starčevićevoj ulici gdje su i uhićeni.

S obzirom na to da u najnovijem Priopćenju za javnost Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije stoji kako su u posljednjem 24-satnom razdoblju evidentirana dva nova slučaja zaraze koronavirusom, nakon jutrošnjih uhićenja možemo ovo prijepodne zaključiti onom popularnom ovotjednom rečenicom kako je danas i u Slavonskom Brodu, nakon dugo vremena, više uhićenih nego zaraženih. 

Izvor: SBplus
Foto: Ilustracija 

Komentari
Prethodni članakStožer CZ BPŽ: Evidentirana su dva nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2
Sljedeći članakMataić: Grgić je spreman podnijeti ostavku iz moralnih razloga