PRINCEZA EMA
UTORAK, 31. 8 . U 17,00 SATI
DOM KULTURE
ULAZ BESPLATAN!
Država: Njemačka, Belgija, Velika Britanija
Trajanje: 75 min.
Redatelj: Piet De Rycker
Glumci: Franka Potente, John Hannah, Tim Mcinnerny, Ruby Barnhil
Kategorija: Animirani
*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Sadržaj:
Ema je osmogodišnja princeza u zemlji Slatkiša koja može razgovarati s konjima. Taj je dar naslijedila od svoje pra, pra, pra, pra… prabake Karlotte. Kako legenda kaže, Karlotta je spasila krdo veličanstvenih bijelih konja svojom hrabrošću i odvažnošću. Pritom je skoro nastradala i zauzvrat su joj konji dali dar da može razgovarati s njima. Taj se dar tajio od onih koji ga nisu posjedovali. Priča je zapisana u tajnoj knjizi koju je svaki novi vlasnik morao dobro čuvati. Knjiga, u kojoj su zapisi o čarobnim moćima, zaboravljena je kroz vrijeme. I Ema je posve zaboravila na nju. Ema ima 26 konja, i svaki nosi ime po slovu engleske abecede. Oni su njezini prijatelji kojima je draga. Rođena je kao princeza, i ima i taj dar, i doista nije poput ostalih djevojčica, iako ona to silno želi. Ali ona je sretna djevojčica koja ne zna zašto je zaslužila biti tako posebna.
*Projekciju ostvarujemo uz potporu Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice Grada Nova Gradiška, Ministarstva kulture i medija RH i HAVC-a.

Komentari
Prethodni članak“Moj tata kobasica”: Još jedan besplatan film u novogradiškom kinu
Sljedeći članakRukometaši iz Nove Gradiške sudjelovali na natjecanju u Daruvaru