Safari vodiči, kreativna radionica, zabavni facepainting i natjecateljske igre u pustolovnoj avanturi

Zabava se i ovog vikenda nastavlja u City Colosseumu. Vjerujemo da naši mališani nisu imali prilike provjeriti kako izgleda prava safari zabava ali to mogu učiniti upravo ovog vikenda. Twister igraonica u suradnji sa trgovačkim centrom City Colosseum donosi zabavnu avanturu u divljini. Ukoliko želite upoznati divlje životinje i nešto naučiti o njima pridružite se TWISER SAFARI DAY zabavi.

Subota, 13.05. od 17h uživamo u zabavnom programu TWISTER SAFARI DAY koji je namijenjen svim mališanima koji se žele upustiti u pustolovnu avanturu života. Kroz zabavni put divljinom voditi će vas zabavni safari vodiči koji će vam pokazati kako izgleda život u divljini. Saznat ćemo koje životinje stanuju u velikim divljim prašumama, kako žive i promatrati ćemo što tamo rade, a tijekom zabavnog programa mališane očekuje:

DIVLJI SVIJET“ dječja edukativno – zabavna kreativna radionica koja će naučiti naše mališane sve o zabavnoj pustolovini u divljini. Uz pomoć kostimiranih Safari vodiča mališani će izrađivati 3D makete divljih životinja i učiti sve o njihovim navikama i obitavalištima.

KIDS ZOO“ je nagradna XL igra uz koju ćemo se upoznati, družiti, odlično zabaviti, naučiti svladati zamke i prepreke, rješavati zabavne zadatke, a najspretniji mališani će biti nagrađeni slatkim poklonima i igrom u Twister igraonici.

KIDS WILD FACEPAINTING zadužen je za oslikavanje dječjih lica prema želji mališana. Tigrić, lavić, papiga, slon, leopard, lav, žirafa ili neka druga životinja ukrasiti će i razveseliti lice naših najdražih malih posjetitelja.

Vidimo se u subotu 13.05. od 17h do 19h u društvu vesele družine iz divljine. Program je besplatan za sve posjetitelje City Colosseuma i odvija se na 1.katu City Colosseuma ispred igraonice Twister. Pozivamo sve naše male i velike posjetitelje da se pridruže i s nama dobro zabave. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIuj4lvXH5Htj5nY7NPbJJw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE