Poznato je da je sport važna ljudska aktivnost. Jamac je zdravijeg životnog stila, potiče fizički i psihički razvoj i u nekoj mjeri je zaštita od negativnih utjecaja društva. Zbog toga roditelji svoju djecu usmjeravaju u sport. Samoj djeci i mladima on omogućava zanimljiva putovanja, sklapanje prijateljstava i zabavu. Naravno, tu je i njihova motivacija da uče nove i unaprijede već usvojene sportske vještine, te uživaju u izazovu sportskog nadmetanja.

Mladoj novogradiškoj sportašici Martini Meglajec, sportske je navike “utrla” njena majka, poznata novogradiška kuglačica Mirjana Šebalj Meglajec, a kuglačkim je stopama krenula i njena sestra dvanaestogodišnja Ana Meglajec.

Na svečanosti proglašenja najboljih sportaša Grada Nova Gradiška, medalju za uzorno sportsko ponašanje dobila je kuglačica Martina Meglajec.

Martina je članica Kuglačkog kluba „Obrtnik“.

Odlična je učenica trećeg razreda novogradiške Gimnazije.

Kako ističu u klubu, niti jednu obvezu nije joj teško izvršiti, kako školsku, tako i sportsku. Dobronamjerna, samozatajna, uvijek spremna pomoći svojim školskim i sportskim kolegicama. S poštovanjem se odnosi prema trenerima i igračicama kluba, a naročito je omiljena među starijim igračicama.

Na svim natjecanjima s ponosom je predstavljala svoj klub, dajući sve od sebe kako bi ostvarila što bolje rezultate i navijanjem bodrila druge igračice. Svojim ponašanjem daje dobar primjer mlađim juniorkama, stoga je I dobila ovo vrijedno sportsko priznanje.

Vjerujemo, pravi poticaj da nastavi i dalje.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članak5 čestih grešaka koje radimo kad pohamo meso
Sljedeći članakPredstava “Svećenik krvave haljine” oduševila novogradišku publiku