Šahovski klub “Strmac” sudjelovao je na Međunarodnom turniru u Gradištu, gdje su kadeti ostvarili fantastičan rezultat.

MEĐUNARODNI KADETSKI TURNIR U-16 OPEN “GRADIŠTE” 2019.

Na turniru je sudjelovalo 56 natjecatelja, a Šahovski klub “Strmac” je imao dvojicu predstavnika na turniru. Sokić Niko i Milinković Dominik su branili boje kluba i ostvarili itekako zapažene rezultate.

Sokić Niko je ostvario 8,5 bodova iz 9 kola, stvarno maestralan učinak, a jedini remi na turniru je bio sa momčadskim kolegom Dominikom. Niko je uvjerljivo osvojio prvo mjesto za koje je nagrađen i prikladnim pokalom te novčanom nagradom od 750 kn. Niko velike čestitke i svaka čast!

Milinković Dominik je ostvario 7 bodova iz 9 kola, hrabra borba čak i uz virozu dovela ga je do drugog mjesta na cijelom turniru što je fantastičan rezultat. Za svoj uspjeh nagrađen je s novčanom nagradom od 550 kn. Dominik velike čestitke i svaka čast!

– Ovo su zaista impresivni rezultati, dvojica najboljih učenika su osvojila prva dva mjesta! Definitivno im se sav rad i trud isplatio. Lijepo je vidjeti njihova lica kad shvate da su svojim znanjem osvojili pozamašan novčani iznos već sa 12, odnosno 15 godina. Dečki pred Vama je zaista jedna lijepa budućnost – poručili su iz kluba 

Poredak i rezultate možete pogledati OVDJE. 

Komentari