Krajem ljeta blog ProknjižiMe ušao je u treću godinu objavljivanja. Redovito pratim zbivanja na području legislative, zakona, administrativnih procedura i pravila moje struke, no jednako mi je važno i što se sve dešava na području tržišta rada i poslovanja, a time i kako sve novosti i promjene utječu na poduzetništvo i svakodnevicu jednog čovjeka koji zapošljava sebe i druge.

Osim stručne strane praćenja aktualnosti, itekako me zanima i utjecaj politike na naše društvo, te sve što ide uz političke moći i utjecaje na standard našeg života.

Uz blogove i aktivnosti na društvenim mrežama, svojim čitateljima pristupam i preko Newslettera koje šaljem dan nakon objava blogova – srijedom i ponedjeljkom.

Moju bazu newsletter čitatelja čini preko 10.000 osoba i 10.000 puta hvala svakom ponaosob. Osobe koje imalo znaju kako funkcionira newsletter znaju i da svatko u bilo kojem trenu prema GDPR-u ali i na temelju vlastite volje izbora imaju pravo odjaviti se s liste.

No, ono što me još više veseli i što mi govori da to što radim – radim dobro i da moje čitateljstvo zanimaju teme koje donosim, a o kojima se često, vjerujem, pre malo govori.

Plan za nastavak pisanja blogova,a time i slanja newslettera, jest donijeti što više stručnih i stručnijih tema, kako biste vi – moja publika imali još više direktne koristi od blogova kroz koje možete učiti i biti informirani o računovodskim novostima, promjena, izmjenama, mogućnostima, financiranjima, fondovima i sve što ide uz moj posao, a tiče se unapređenja poslovanja svakog poduzetnika i poduzetnice.

Za sve koji se žele prijaviti na listu za dobivanje ProknjižiMe Newslettera mogu izabrati jednu od opcija i poslati svoje e-mail adresu na koji žele primati newsletter:
–         u inbox na profilu ProknijžiMe na Facebooku
–         u inbox na profilu ProknjižiMe na Instagramu
–         meni na mirela@kontoar.hr

Mirela

Komentari
Prethodni članak45 novooboljelih osoba od COVID-19 u protekla 24 sata
Sljedeći članakPolicija upozorava: Ne nasjedajte na prijevare putem telefonskih poziva