Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, su jučer (3. studenog) prekršajno kaznili tri osobe (u dobi od 48, 58 i 59 godina) jer su unutar čekaonice na željezničkom kolodvoru konzumirali alkoholno piće, pod utjecajem alkohola (u količini od 2.63, 2.07 i 1.61 promila) vikom i galamom narušavali javni red i mir, te nisu nosili zaštitnu masku za lice.

Na području Nove Gradiške, policijski službenici su, također unutar čekaonice željezničkog kolodvora, izdali pisano upozorenje za dvije muške osobe u dobi od 20 i 21 godinu te jednu žensku osobu u dobi od 20 godina. Policajci su utvrdili da su počinjeni prekršaji opisani u Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, odnosno da počinitelji nisu unutar čekaonice nosili zaštitne maske za lice, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

BUKOVLJE S 1.92 PROMILA ALKOHOLA

Brodska prometna policija je jučer oko 16,45 sati, u Bukovlju, zaustavila osobni automobil, brodskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1.92 promila upravljao 61-godišnjak. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja utjecaja alkohola. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama počinitelj je prekršajno sankcioniran.

Komentari
Prethodni članakOvaj vikend u Cerniku: 25. Smotra folklornih pjevačkih skupina Brodsko-posavske županije
Sljedeći članakHrvatska pošta upozorava: preko Whatsappa i Vibera širi se lažna nagradna igra