Nakon izdavanja knjige ADMIRALOVI ZAPISI O pobjedi i ljubavi, došao je red i na predstavljanje druge knjige.

Danas, 15. siječnja 2018. u 18.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Nove Gradiške (Ttg kralja Tomislava 1) Udruga ratnih veterana 121. brigade Nova Gradiška, Grad Nova Gradišja i admiral Davor Domazet – Lošo imaju čast pozvati vas na predstavljanje knjige ADMIRALOVI ZAPISI 2 Što je istina.

– Ovo je knjiga o istini koja je skrivena, namjerno iskrivljena. Ona otkriva sve revolucije, od Francuske nadalje. Knjiga govori da živimo u  vremenu tri velika geopolitička tabora. Živimo u vremenu potpune  kontrole uma putem informacija.  Mediji su se sveli na skrivanje istine,  njezino izobličenje, ono što gledate na televiziji, to nije to, istaknuo je  Lošo napominjući kako je danas postulat spoznaja nepoželjnog. 

– Sve zlo je za Europu krenulo od Francuske revolucije. Kad pogledamo unatrag, sve počiva na laži i obmani. Sve je izokrenuto, Talijanska  revolucija, Meksička revolucija, Španjolski građanski rat. Vrhunac “Bijele revolucije” je uništenje kršćanstva. Cilj je rušiti kršćanstvo, a poglavito Katoličke crkve kroz demokraciju, toleranciju i ljudska prava, istaknuo je Domazet Lošo. 

Knjigu će u multimedijskom iskazu predstaviti sam autor, admiral Davor Domazet – Lošo. 

no images were found

Komentari
Prethodni članakTko želi ranije u mirovinu, ostat će bez značajnog iznosa
Sljedeći članakU Općini Rešetari donesena odluka o dodjeli studentskih stipendija u akademskoj godini 2017/2018.