Policijski službenici PU Brodsko posavske jučer su imali dvije atipične ili možda više i ne tako rijetke intervencije. Prema njihovom izvješću, borili su se sa suzbijanjem remećenja javnog reda i mira, te zaplijenom oružja. Što se točno događalo, prenosimo u cijelosti iz izvješća Stjepana Kukure. 

Dana 30. srpnja 2018. godine policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su u okviru kriminalističkog istraživanja nad 53-godišnjakom s područja općine vrpolje, privremeno od njega oduzeli jednu automatsku pušku i jednu poluautomatsku pušku, 412 komada puščanog streljiva cal. 7,62×39 mm i sedam spremnika za pušku istog kalibra te jedan pištolj cal. 7,65 mm s osam komada pripadajućeg streljiva.
Policija protiv 53-godišnjaka podnosi odgovarajuće prijave.

Dana 30. srpnja 2018. godine u 17,50 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, 40-godišnji brođanin je narušavao javni red i mir, na način da je zbog nesuglasica u prometu, prišao 59-godišnjem vozaču automobila ispred sebe te ga rukom udario u glavu, iznerviran što je ovaj propuštao vozila iz druge kolone.
Protiv 40-godišnjaka policija podnosi odgovarajuću prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

Foto: Ilustracija 

Komentari