Plesni studio Marine Mihelčić vratio se jučer rano jutros s velikog plesnog natjecanja u Riminiju u Italiji s dva autobusa punih plesača i roditelja naših studija iz Nove Gradiške i Požege.

88 koreografija pokazale su se uspješne kao i uvijek tako da su se vratili s 34 zlatne medalje, 24 srebrne, 10 bronzi u raznim kategorijama i dobnim skupinama. Treneri i koreografi, Nataša Ledić, Adrijana Jurić, Hana Ledić i Marina Mihelčić bili su više nego zadovoljni.

Uz to, osvojili su i posebne nagrade:

Za BEST TALENTIris Lalić- Nova Gradiška  besplatnu kotizaciju i smještaj na sljedećem natjecanju u Pragu, Lora Ledić – Požega kotizaciju i smještaj u Pragu, te Leon Strinavić – Nova Gradiška kotizaciju u Pragu:

– Bio je ovo, kao i obično, nezaboravan plesni vikend, gdje smo upoznali nove grupe i nove plesače Europe. Kako bi djeci ovaj put bio nezaboravan, usprkos velikim poplavama i zatvorenim cestama, posjetili smo Veronu, San Marino i Veneciju., upoznajući ih sa Europom.

Sada je pred nama mogućnost odlaska u Prag u studenom i naravno. što se posebno veselimo odlazak na natjecanje u u Pariz sljedeće godine u svibnju.Uskoro, točnije krajem lipnja ,naših troje plesača: Iris Lalić, Bruna Poletto i Jakov Pavlović odlaze na najveće Svjetsko natjecanje u plesu DANCE WORLD CUP u Bragu u Portugal. Veselimo se jako tome i ponosni smo na sve naše plesače i plesačice. Našim roditeljima veliko hvala na povjerenju i podršci – kaže trenerica Nataša Ledić.

 

Komentari
Prethodni članakHMNK Nova Gradiška na korak do ulaska u 1. HMNL
Sljedeći članakJoš jedna uspješna manifestacija: Naša tradicija i baština – „Čobanac 2023“ Komarnica